Ai, kā negribās barot trolli... Bet man sava sāpe par to visu.
Manam vīram ļoti bieži darba darīšanās sanāk būt gan Vācijā, gan citās Eiropas valstīs. Un ikreiz dabūju nenormāli uztraukties. Jā, jau sāku runāt, ka mums nemaz nevajag to viņa lielo peļņu, ko viņš nopelna piekritot šiem komandējumiem. Saku, ka mierīgi varēsim ne vien izdzīvot, bet arī dzīvot pat ja viņš saņemtu vidējo LV algu... Nē, tik pasmaida, pasaka, kamēr jauns, tikmēr grib sapelnīt, lai ģimene arī nākotnei tiktu nodrošināta un brauc atkal.
Vispār laikam esmu pārāk bailīga, bet visa šī situācija Eiropā mani baida, tas ietekmēja gan mūsu plānus uz atpūtu, gan mūsu šopinga braucienus (parasti cenšamies 2-4 reizes gadā aizbraukt kaut uz to pašu Vāciju iepirkties, ko tagad ir vienkārši bail darīt).
Un vēl. Nekad neesmu pretendējusi uz Mrs Politkorektums titulu. Robežas ciet un visus muslimus atpakaļ uz etnisko dzimteni. Jā, ne katrs musulmanis ir terorists, taču gandrīz visi teroristi ir bijuši musulmaņu izcelsmes. UN lai vai ko viņi neteiktu, vairums no viņiem svēto karu atbalsta, un Korānā teiktajam, par neticīgajām cūkām, kuras jāizkauj, piekrīt.
Tas vispār ir prātam neaptverami, ka tavi mīļie var aiziet uz tradicionālo svētku pasākumu un nepārnākt vairs nekad, dēļ kāda reliģiozā fanātiķa, kurš būtībā atsperies uz svešu zemi, bet negrib pieņemt tās kultūru, bet mēģina uzspiest savus likumus un tikumus.