Pabučoties ar svešinieku

Reitings 137
Reģ: 07.10.2014
Tā kā forumā akūti trūkst karstu diskusiju, kur ar putām uz lūpām stāvēt pretiniecei aiz muguras ar paceltu mēslu dakšu, vēlos uzsākt šādu te sarunu:
Ko domākqt par meitenēm, kuras mēdz klubā pamainīties siekalām ar tikko satiktu vīriešgabalu? Nesakiet, ka nedomājat nemaz, jo tikko taču padomājāt.
Neieslīgsim galējībās - neba nu gluži katru vakaru ar citu (vai tad otrā dienā jāstrādā nav?), bet, piemēram, reizi mēnesī klubiņš, reizi divos- puikiņš. Pašai mājās puiša nav, par bučotāju gan tik skaidri nevar zināt. Vieglprāte? Alkoholiķe? Mauka? Un kā būtu dēvējami atsaucīgie bruņinieki? Kuš dod un kurš saņem?
22.07.2016 19:47 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Kāpēc neizmantot izdevību un nepaskūpstīties ar brīnišķīgu vīrieti, pat ja tas ir tikai mirklis un pēc tā vairs nekas nesekos? Tādi brīži, manuprāt, ir tas saldi rūgtenais jaukums, ko no dzīves var paķert.

+++ :)
Vecrīgu apmeklēju ļoti reti un vēl retāk tur sastopu kādu foooršu puisi, bet kad ir, tad ir. :D
Bet zinu meitenes, kurām katra nedēļa Vecrīgā un katru nedēļu kāds puisis vai vairāki ir kā sports, kā ieradums. Tas gan man neliekas jauki. Kas par daudz,tas par skādi, bet pa retam ir forši! :)
22.07.2016 21:39 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Jā, kad biju brīva, mēdzu tā darīt, man patika pabučoties :D Ne jau ar tādu mērķi es gāju tusēt, bet ja kādu reizi gadījās kāds, kas iepatikās, tad nu netēloju no sevis neko, bet varēju arī nedaudz pabučoties, neko sliktu tur neredzu.
22.07.2016 21:42 |

Reitings 260
Reģ: 14.04.2016
Kad biju brīva un gāju tusēties (sen sen atpakaļ), tad es neuztvēru pabučošanos/ skūpstīšanos ar puisi, kurš ir iepazīts kāda vakara gaitā, par kaut ko briesmīgu vai vaļīgu. Tā, ka uzreiz ar svešinieku - nē, bet ja vairākas stundas tiek pavadītas dejojot, runājoties, smejoties un izjūtot to klikšķi, ka gribas noskūpstīt, kāpēc ne? ;-)
Tagad gan nespēju sevi iztēloties to darām, jo prātā ir tikai mans draugs. Brīvās meitenes - no problem! Es tikai varu tagad uzsmaidīt vai minimāli pakoķetēt, bet vairāk sirdapziņa un veselais saprāts neļautu darīt. :-P
22.07.2016 22:01 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Laikam esmu puritānis, bet, paskatoties uz "klubu meitenēm", prātā nāk domas par STS un netīrību. Šeit es domāju tieši "klubu meitenes", nevis meitenes, kas klubus apmeklē dažas reizes mēnesī.
Nemūžam neskūpstītos ar kādu "kluberi"! Reiz bija gadījums, kad kāda piedzērusi "klubu meitene" - atvainojos par tiešumu - iebāza savu mēli man ausī. Tas bija tik pretīgi! Devos uz vannasistabu mazgāt ausi.
Citā reizē sāku sarunu ar meiteni, viņa apsēžas pie mana galdiņa. Izskatās iereibusi, bet ne piedzērusies. Pēkšņi saka, ka viņai mugurā esot tikai šie svārciņi, krekliņš un krūšturis. Lieki piebilst, ka ar šo mūsu saruna arī beidzās.
22.07.2016 22:22 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Starp citu- jūs arī tādus zināt vai es apgrozos starp değenerātiem?

Arī zinu tādus cilvēkus.
Pašai pirms laba laika gadījās tā, ka viens paziņa, par kuru privāto dzīvi biju neinformēta, uzvedās pārķ draudzīgi un vedināja uz dažādām idejām par vakara turpināšanu. Vēlāk viņam sāka sūtīt sms un zvanīt sieviete, pēc kā sapratu, ka tā ir viņa sieva, kas bija agrāk vakarā aizbraukusi mājās un aicināja savu vīriņu arī labāk braukt mājās.
Tieši šādu cilvēku dēļ, kuri aizņemti esot, meklē jebkādas izklaides klubos, man tas iespaids nav pats labākais. Bet ja abi brīvi, tad gan šķiet pilnīgi normāli.
23.07.2016 00:15 |

10 gadi
Reitings 5582
Reģ: 23.11.2014
Ja irt runa TIKAI par pabučošanos (meitene brīva, sex neseko), tad nesaskatu tur neko sliktu. Ja rodās simpātijas, kāpēc gan ne. Ja būtu runa par regulārām partnera maiņām, tad būtu maucīgi, bet tikai pabučoties..
23.07.2016 02:33 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Smieklīgi. :D Atbalsta vai neatbalsta. Es vispār esmu neitrāla.
Un jā, ir man tāds vīriešu tips, ļoti simpātiski puiši, ar kuriem var tikai un vienīgi skūpstīties, neko vairāk. :D Galīgi neko sliktu tur neredzu, jo man neviens nepatīk un tās reizes, kad es ar kādu skūpstos, ir tik retas (jo neviens fiziski nepiesaista), ka to drīzāk varētu nosaukt par tādu kā kluba romānu. :D
Un tādu puišu nav daudz. Bet viņus uz ielām var redzēt- sasodīti smuki un kad iet ar savu meiteni, izskatās pēc ideālā pārīša, bet met acis un visām pievilcīgajām sieviešu kārtas pārstāvēm. :)
P.S. Vecumdienās būs ko atcerēties - tas ir ļoti patīkami, tā uz mirkli aizmirsties ar svešinieku, kas kā jau tipiski mūsdienu vīriešiem - pierunā pilnas ausis par vienu vienīgo mīlestību, kas, protams, esi Tu un ir it kā bez meitenes (kas pēc tam atklājas, ir cita saruna).
23.07.2016 07:47 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Lasot diskusiju, esmu pārsteigta, ka aptuveni puse komentētāju nekad nav skūpstījušās ar ballītē iepazītu cilvēku - man likās, ka es vienīgā tāda, jo pati nez cik reižu esmu bijusi lieciniece tam, kā paziņas ballītēs skūpstās ar tikko satiktiem cilvēkiem :-D
Par tām/tiem, kas tā dara - man liekas pilnīgi ok, ja abi skūpstā iesaistītie cilvēki ir brīvi un to vēlas. :-)
23.07.2016 10:16 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Manuprāt, normāla padarīšana, baudot jaunību :D Kad vēl, ja ne brīvas meitenes statusā?
23.07.2016 10:57 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Man ir kautkādi nosacījumi pašai pret sevi, es nevarētu sākt skūpstīties ar (ja būtu brīva) cilvēku kuru pirmo reizi ieraudzītu klubā ( klubus ļoti ļoti ļoti ļoti reti apmeklēju. Patīk man skūpsti, bet tikai tad ja esmu iepazinusi to cilvēku. Smieklīgi liksies,bet pat ar savu draugu ,pirms vēl nebijām kopā ,tikai pēc vairāk kā mēneša es atļāvu sevi noskūpstīt uz lūpām, pirms tam bija vienkārši apskaušanās un viegla buča uz vaiga. Saprotu, var likties dīvaini,bet neko es nevaru izdarīt. Man ir kautkāda robeža kurai es nepārkāpju pāri.
Ja tā dara citas meitenes, lai jau dara, ne man spriest kur viņas savu mēli bāž :-)
23.07.2016 11:06 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
man nepatīk klubi vispār. ne tā klubu mūzika, ne atmosfēra, ne gaismas, ne publika, nesaprotu, ko cilvēki tur dara - dzer, dejo, bučojās? :D ļoti ļoti reti ar draudzenēm aizeju uz kādu tādu vietu un tad jūtos neveikli un nevietā. nezinu kā klubos iepazīstās, jo tur taču nevar pat parunāt. sadejojās un sabučojās laikam :) tā es nedarītu. bet citos apstākļos ar tajā pat vakarā iepazītu vīrieti, ar kuru var parunāties, ir forši un interesanti un ķīmiski (l), ar tādu bučotos gan pirmajā vakarā.
23.07.2016 11:22 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Vēl iedomājos, tās kuras saka, ka ja būtu smuks, tad pabučotos, bet vai padomājāt,ka pirms tam kādas citas arī izdomāja tā vienkārši ar viņu pabučoties,pēc tam viņš pie jums gāja klāt :-|Brrr:-/
23.07.2016 11:28 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Kad biju jaunāka, tad mēdzu ballējoties arī pabučoties ar svešiniekiem, nekāda vaina, bet tagad vairs nevelk, skūpstīšanās kopumā vairs tik ļoti nesaista (s) :D
23.07.2016 11:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits