21. jūlija (miegainā) BEZTĒMA

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Labrīt!
Šodien uz darbu dodos nedaudz vēlāk. Birojā piedzīvojam atvaļinājumu laika kulmināciju, tādēļ varu nedaudz atpūsties arī darbā.
Apzinos, ka nedaudz grēkoju pret ceļu satiksmes drošību, rakstot ar planšetdatoru, kamēr vadu auto, bet kā ir ar jums? Mēdzat zvanīt, sērfot internetā, kamēr vadiet transportlīdzekli?
Lai jums veiksmīga diena!
21.07.2016 06:54 |

Reitings 987
Reģ: 02.06.2016
Man kāja automātiski krīt uz gāzes pedēļa, bet nu tāpat esmu piesardzīga, divas reizes jau esmu apstādināta (vienkārši pārbaude) , jo polici gan jau domā, ka ar tādu mašīnu nekas sakarīgs cilvēks nebrauc :D atveru logu es, pasmaidu un ļauj braukt tālāk.
Pilsētā ne ātrāk pa 55km/h , braukt uz 60km/h (plūsmā iekļauties) negribu. Ārpus pilsētas - 70? :D , kur tādu retumu var redzēt, ja tu brauc uz 90 tā jau visi tevi apsteidz..
Es pati skatos pēc ceļa līkumiem / segma, ja viss ok, tad pāri 100, ja nē , tad varu samazināt ātrumi līdz visiem 80
21.07.2016 09:28 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Labrīt! Vakardienas karstums pārciests, sagaidījām arī burvīgu negaisu, šorīt jau beidzot ir ko elpot. Turu visus logus vaļā, lai rīta vēsais gaiss nāk iekšā un dzīvoklis atdziest. Vakardien bija šeit 28,8 grādi, šobrīd jau ir 25,2.. ceru, ka nokritīsies vismaz līdz kādiem +23.
Šodienas plānā ir doties uz pilsētu, kā arī apskatīt kā vīrs ir pārbūvē 3 stāvu māju par dzīvokļiem, drīz jau finišs. :-)
Vadot automašīnu sms nerakstu un internetu nelietoju. Mēdzu šad un tad sazvanīties ar kādu, bet tad lietojot tikai austiņas vai skaļruni un, lai atrastu vajadzīgo kontaktu daru to tikai, tad, kad esmu pie luksofora vai arī pa taisnu ceļa posmu bez intensīvas satiksmes.
Skaistu dienu ;-)
21.07.2016 09:29 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Guten Morgen!:-)
Psc ir tas , kas notiek aiz loga , man bija plani atkartot vakardienu , bet es tocna ,nebrauksu uz Lucavsalu sitada laika ! Tur matus no galvas noputis !
Lidz ar to plani sodienai mainas , pagaidam vel gan neziu isti uz ko , bet nu gan jau kaut ko izdomasim .... Varbut kadai ir varianti , ko padarit ar gandriz 2,5 gadus vecu beibi ?
Es nopirku jaunu krasu matiem , siet , ka bus vel gaisak bruni neka man ir tagad :-D, sita es nemanot vel pec gadiem 2 par blondini klusu ... es nopietni nesaprotu , ka vareju tik ilgi staigat ar melniem matiem , bet sava zina man tomer patika , beeet nu neee... es nekrasosu vairs melnus ! Noziedosu pat vienu bildi .... bus sitadi :-D

man jau skiet , ka tiri taa neko , smuki ....
21.07.2016 09:33 |

Reitings 516
Reģ: 25.06.2016
Labriiiit!(l)
Pieņemu, ka ir noteikti jāzina tas, ka man šobrīd ir kārtējais rīta randiņš ar kafiju un viss šķiet tik skaisti šodien, ka pašai prieks! (l)
Sauli tām, kurām tās šodien trūkst, mur! (l):-)
21.07.2016 09:34 |

Reitings 263
Reģ: 20.07.2016
Labrīt! Ray, ká beidzàs viss ar dzīvokli? Man arī bija vairàkkàrt pieredze kad mani apludina un pèdèjoreiz appludinàja tà,ka atnàkot uz dzīvokli údens gàzàs pa visàm lampàm un grīdu klàja 5 centimeteus ûdens kàrta,apakšèjie kaimiñi zem manis arī bija nopludinàti. Viss dzīvoklis bija pilnībà beigts,jo augšèjà stàva kaimiñiene dušu neaizvèra un prom aizgàja. Pèc tam pat neapvainojàs un viñas tèvs man piedraudèja,lai viña meitu mierà liekot,jo viña neesot vainíga pie tà,ka man dzīvoklis noplùdis. Beigàs mani pataisīja par vainīgu un piedeaudèja tiesà iesúdzèt par naudas izspiešanu,kad prasīju segt zaudèjumus kuri nodarīti. Tà kà vari arí teikt,ka neko nezini un appludinàtos kaimiñus apvainot apmelošanà kà tas bija manà gadījumà.
21.07.2016 09:34 |

Reitings 1868
Man kāja automātiski krīt uz gāzes pedēļa, bet nu tāpat esmu piesardzīga, divas reizes jau esmu apstādināta (vienkārši pārbaude)...

Tu gadījumā nebrauc ar BMW e30? :-)
Ārpus pilsētas - 70?

Protams, ja nesteidzos. Palieku labējā joslā, cenšos nevienam netraucēt.
21.07.2016 09:35 |

Reitings 248
Reģ: 28.12.2015
Tu tiešām prasīji, lai tev kāds cits noparko mašīnu???
Manai vecajai automašīnai tādas funkcijas nebija, tad nu parasti lūdzu, lai to noparko kāds cits.
:-D
Labrīt! Ārā kā jau katru rītu karsti, bet šorīt vismaz nav mitrums, kas nozīmē,ka arī tos pašus +45 varēs mierīgi izturēt!
Nevaru izdomāt ko darīt-braukt vīram līdzi uz 2 dienām uz citu valsti vai nē? Bail,ka pusceļā kaut kur "iesprūdīšu" un netikšu atpakaļ.
21.07.2016 10:37 |

Reitings 1868
Tu tiešām prasīji, lai tev kāds cits noparko mašīnu???

Agrāk pārsvarā braucu ar šoferi, tādēļ tā nebija problēma.
Tu prastu noparkot vairāk nekā 5 m garu sedanu bez elektronikas palīdzības?
Es domāju, ka šodien pietiks ar automašīnām saistītu diskusiju.
21.07.2016 10:46 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Labrīt!
Laiks aiz loga neiepriecina. Arī es, pēc Wee ieteikuma, gribēju doties uz Lucavsalu,bet nesanāks :D
Mēdzat zvanīt, sērfot internetā, kamēr vadiet transportlīdzekli?

Vienu reizi ieslēdzu shazam, kad vadīju auto, bet pirms to darīju, pārbaudīju drošību uz ceļa. Galu galā braucu viena pa tausnu ceļu pilsētā, tāpēc ātri atļāvos ieslēgt shazam :D
a nesteidzos, tad reti braucu ātrāk par 70 km/h ārpus apdzīvotām vietām.

Šitādu divplākšņi man reāli besī ārā, sevišķi, ja nav iespējams apdzīt, jo pa pretējo joslu ir intensīva satiksme vai arī ceļš gana likumains, ka apdzīt vienkārši nav iespējams.
21.07.2016 10:47 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Agrāk pārsvarā braucu ar šoferi, tādēļ tā nebija problēma.

Velns, šis kur liekas dzirdēts.
21.07.2016 10:50 |

Reitings 248
Reģ: 28.12.2015
Šitādu divplākšņi man reāli besī ārā, sevišķi, ja nav iespējams apdzīt, jo pa pretējo joslu ir intensīva satiksme vai arī ceļš gana likumains, ka apdzīt vienkārši nav iespējams.

+++
Un jā, man žēl,ka man iemācīja ļoti kārtīgi noparkot mašīnu! :-D
Bet nu ok, ne jau katram ir šoferi. :-)
Ok,auto diskusijas over!
21.07.2016 10:54 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Biggy- meistari vakar pagrozīja galvas un aizgāja. Draugs noņēma krānu un tur aiz flīzēm truba ieplīsusi. Ūdens man noslēgts, šodien nāks santehniķis, jo apsaimniekotāja meistariem pilnīgi vienalga. Kaimiņiene paldies Dievam saprotoša. Bet cik lieli zaudējumi vēl nezinu, jo appludināju arī kāpņu telpu :-(
21.07.2016 10:54 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Ja nesteidzos, tad reti braucu ātrāk par 70 km/h ārpus apdzīvotām vietām.

Un apdraudi satiksmi, neiekļaujoties plūsmā un veicinot citus sevi apdzīt. Baigais varoņdarbs (t)(t)(t)
21.07.2016 11:00 |

Reitings 704
Reģ: 27.01.2015
Robert, kāpēc visu laiku jābāž visiem sejā, ka tev nez kāda mašīna, strādā birojā, staigā tik uzvalkā? Kuram gan tas interesē? Tev laikam nav kam citam to visu pastāstīt, jūties baigais važnijs.
21.07.2016 11:00 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Roberts.I Tev ir jābūt meitenei ;) jo neviens normāls vīrietis nelepojās ar to, ka nemāk noparkoties un apdraud citu satiksmes dalībnieku drošību velkoties 70 km/h tur, kur to atļauts darīt uz 90 km/h. Tieši tā - apdraud, tas par vadītāju apmācībā tiek mācīts, jo Tu radi situāciju, ka lielākajai daļai satiksmes dalībnieku nākas Tevi apdzīt/apsteigt...
Attiecībā uz appludināšanu - iesaku vienmēr visu darīt oficiāli sastādot kopā aktu ar namu apsaimniekotāju/pārvaldnieku, tad arī neviens nekādas "izspiešanas" nevarēs "piesiet".
Labrīt, miegs nāk pamatīgi ehh :(
Te kāda meitene jautāja par Food factory ēdienu piegādēm agrāk, ja ir interese atraksti PM, es šonedēļ viņus testēju.
21.07.2016 11:01 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Viss drīzāk sakritība, bet apvienojot to Roberta tekstu ar cilvēku kuru dzīvē pazīstu, tad patiesībā pat viss viņa teiktais uzreiz atrod īsto vietu plauktiņā, priekš viņa personības.
21.07.2016 11:04 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Mēs vakar par mata tiesu paglābāmies no mājas appludināšanas!
Izlēmām aizbraukt vakariņās. Nomazgāju rokas un izgāju uz kāpnēm, lai kāptu lejā uz pirmo stāvu, kad izdzirdēju kaut kādu ūdens tecēšanu. Domāju, ka varbūt neaizgriezu ūdens krānu, atvēru durvis un tur aumaļām gāzās ūdens no skapīša, kas zem izlietnes!!! Trubai blīve noleca nost pati no sevis..
Ja tas būtu noticis burtiski 30 sekundes vēlāk vai arī ja es nebūtu sadzirdējusi ūdens tecēšanu, bojājumi būtu mežonīgi.
No šīs situācijas izsecinājām to, ka ir jāiegādājas mājokļa apdrošināšana. Ja tas notiktu, piemēram, darba dienā ap plkst 9. no rīta, nopludināti būtu abi mājas stāvi. Ja tādā situācijā vispār var būt veiksme, tad mums ļoooti paveicās :'-(:-D
21.07.2016 11:12 |

Reitings 51
Reģ: 10.07.2016
Labrīt!
Man šodien brīvdiena..atļaušos kārtīgi paslinkot pirms nedēļas nogales darbā. (t) Vēl tikai trīs dienas un īsais atvaļinājuma būs sagaidīts (l)
21.07.2016 11:24 |

Reitings 704
Reģ: 27.01.2015
Man jau 1dien atkal darbs pēc atvaļinājuma, kurš paskrēja vēja spārniem(e)(e)(e) Negribuuuuuuuu....
21.07.2016 11:28 |

Reitings 263
Reģ: 20.07.2016
Apdrošināšana man ir,bet pašrisku kaimiñi atsakàs man samaksàt. Zaudèjumi bija pamatīgi (jàmaina griestiem regipsis,sienàm,pilnīgi visa grīda jàmaina bija)un izskatàs,ka vèlreiz apdrošinàtàji jásauc bús,jo mèbeles virtuvè pilnībá bojàtas.
21.07.2016 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits