Sveikas! Vēlējos uzzināt vai ir iespējams kaut kada veidā uzzināt cilveka (šajā gadijumā meitenes) uzvārdu ja man ir vinas nr un zinu vārdu? Ir viena tā teikt simpātija, kurai kauns mazliet pasai jautat,bet gribas mazliet pastalkerot soc. tīklos :-D
Ierakstiiju nr. google mekleetaajaa (gan ar atstarpeem, gan bez), un izleca FB vienaa grupaa viens sludinaajums, un tad jau no taas grupas taalaak samekleeju.
Vai tad FB nav funkcija no telefona. Ka atrod visus draugus, kuru numuri tev ir telefonā? To esi mēģinājis? Ja viņa savu nr. reģistrējusi, varbūt atradīs tā.
Es zinot tikai vārdu un telefonu numuru, darīju tā paskatijos whats app bildi aizsutiju vienai pazinai no tās pilsētas kur satiku puisi uun vina man pateica vadu un uzvardu. Vel ir iespeja facebook meklētāja ierakstīt. Vai arī caur draugiem.lv aplikaciju kontaktu sinhronizaciju. Lai veicas meklējumos ;)
Uj, atcerejos, ka es kadreiz mekleju vienu cilveku interneta. Vienigais, ko zinaju, kur stude un, ka dzivo Riga :D Izklausas neiespejami, bet kaut ka diezgan vienkarsi atradu, jo laikam bija lemts:-D
Ģeniāli! Nemaz nezināju to fīču FB, ka var atrast pēc telefona numura. Tikko joka pēc pamēģināju ar pāris saviem telefona kontaktiem un tiešām visus uzreiz atrada. Nu mana stalkošana ir pacēlusies nākamajā līmenī :D