Aktīvi randiņoju laikā, kad bildes bija ekstra. Tad nu arī sanāca visādus brīnumus piedzīvot, par ko tagad varu pasmieties un visu atcerēties pozitīvi :-D
Pēctam ilgu laiku pa tādiem portāliem nedzīvojos. Bet - cik tikos pēc tā perioda, tādas baigās vilšanās nebija, gadījies tā, ka vnk nesaskan, bet vakars tāpat bijis ok. Jo, redzot bildi + sarakstoties, kkāda vīzija rodas par cilvēku, nav tā, ka ej tikties gluži ar kaķi maisā. Ar savu ex iepazinos iepazīšanās portālā, satikāmies tajā pašā dienā pēc dažu ziņu apmaiņas (es tā nekad nedaru), jo galīgi nebija, ko darīt, un bija skaista vasaras diena, no pirmās dienas 2 gadus nodzīvojām kopā.
Tā ka - ir visādi :) Protams, es labprātāk iepazītos dzīvē, bet šī arī ir viena no iespējām. Kā man brīvie draugi/paziņas ir teikuši, ka, pa lielam - visi strādā pa dienu, vakarā savas lietas.. kad un kur lai iepazīstas? Ok, ir iespējas, bet, ja nav gluži 18 gadi, liela daļa sieviešu jau būs aizņemtas/precētas, un kam patīk būt atraidītam, ja esi saņēmis drosmi un pieiet kādai klāt :)