Pilnīgi neveiksmīgs "randiņš"

 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pirms neilga laika devos uz tikšanos ar kādu šķietami pievilcīgu meiteni. Saprotams, nevēlos, lai šī jaunā dāma nejauši atpazītu sevi manā aprakstā, tādēļ atļāvos savu stāstu nedaudz sagrozīt.
Vienojāmies tikties vakarā, pēc darba. No biroja steidzos mājup atsvaidzināties un pēc tam devos pie viņas, pa ceļam nopērkot ziedus. Tātad apstājos pie viņas namdurvīm, bet tur nav brīvas vietas, kur atstāt automašīnu. Zvanu viņai un aicinu: saku, ka esmu ieradies, kā mēs vienojāmies. Viņa atbild, ka neesot vēl gatava, lai es uzgaidot. Pagaidu kādas desmit minūtes, pa to laiku atbrīvojas vieta, un es tur noparkojos. Paiet vēl kādas desmit minūtes; nolemju, ka jāizmanto laiks lietderīgi, tādēļ pārsēžos automašīnas aizmugurē, paņemu datoru un pieslēdzos biroja VPN. Paiet aptuveni pusstunda (summāri viņu gaidīju kādas 50 minūtes, t.i., gandrīz stundu), beidzot viņa iznāk pa durvīm. Liels ir mans pārsteigums, kad pamanu, kā viņa ir tērpusies: tumši legingi ar kaut kādu ziedu ornamentu, melni sporta apavi, plāna, īsa, zilgana kleitiņa, uz kuras uzvilkts adīts džemperis. Šajā aizraujošajā komplektā harmoniskie iekļaujas milzu soma. Man uzreiz rodas sajūta, ka uzvalka, krekla un kaklasaites vietā man vajadzēja labāk izvēlēties, teiksim, rūtainu kreklu, šortus, uz pludmales čības, kas apvienotas ar baltām zeķēm.
Žigli izkāpju no sava auto, sasveicinos ar viņu, dāvāju ziedus, atveru automašīnas durvis. Viņa man palūdz, lai novietoju viņas somu uz aizmugurējā sēdekļa, ko arī izdaru. Pamanu, ka viņas soma ir neticami smaga. Interesanti, kāds bija tās saturs?
Bijām vienojušies, ka dosimies uz restorānu, tādēļ virzos ārā no centra (restorāns neatrodas pilsētas centrā). Cenšos uzsākt sarunu - apjautājos, kā viņai klājas darbos, pajokoju, vai arī viņa plāno doties uz kādu festivālu šovasar. Ja neskaita gandrīz stundas gaidīšanu un viņas ne visai piemērotu garderobes izvēli restorāna apmeklējumam, citādi randiņš rit visai veiksmīgi. Abi sākam tērzēt.
Kad esam paveikuši aptuveni divas trešdaļas ceļa, viņas saņem īsziņu, to izlasa, izskatās satraukta un lūdz, lai nekavējoties viņu vedu atpakaļ mājās. Es, protams, tā arī daru. Viņa izskatās satraukta, bet nebilst ne vārda, neko nepaskaidro; es netirdu viņu ar jautājumiem, vienīgi apvaicājos, vai viss kārtībā. Viņa atbild, ka viss esot labi. Kad apstājos pie viņas mājas, viņa burtiski izlec no manas automašīnas un paķer savu somu - nepagūstu atvērt viņai auto durvis - uz pusskriešus dodas uz savām mājām. Es tikai pagūstu iesaukties, vai man viņu gaidīt, bet viņa neatbild, bet aizskrien. Pagaidu kādas desmit minūtes, tad saērcināts dodos mājup un domāju, kāds varēja būt iemesls viņas bēgšanai.
Paiet kāda stunda (precīzi neatceros), un saņemu īsziņu no viņas: viņa atvainojas. Piezvanu viņu un jautāju, kas noticis. Viņa atbild tādā jautrā, priecīgā balsī, ka viss esot kārtībā, lai arī pirms brīža izskatījās pavisam sabijusies, un atvainojas, ka esot tā steigusies atpakaļ uz mājām, pēc tam jautā, vai varam satikties šovakar vēlreiz. Labi, jau atkal mēroju ceļu pie viņas; šoreiz viņa mani jau gaida pie savas mājas, iekāpj automašīnā un izskatās smaidīga. Pamanu, ka šoreiz viņa uzklājusi citu "make-up" - košāku un pamanāmāku. Saku, ka diemžēl jau esmu atcēlis galdiņa rezervāciju, bet gan jau tur atradīsim brīvu galdiņu tāpat. Saprotams, mums tas izdodas (galdiņu rezervēt nebija nekādas nepieciešamības, jo zāle ir pustukša), pasūtam maltīti un turpinām sarunu. Viņa jautā, ar ko es īsti nodarbojos, vai man patīkot savs darbs u.tml. Es atbildu, pastāstu, pēc tam apjautājos par viņas darbu. Zini, ka riskēju izklausīties iedomīgs, tomēr mani nepameta sajūta, ka es - cilvēks, kuram nav nekāda sakara ar viņas profesionālo nozari - labāk orientējos tajā nekā viņa pati. Un visas saruna... Nezinu, kā to pasacīt - man šķita, ka esmu devies uz tikšanos ar vidusskolas pēdējās klases skolnieci. Ja uzdevu kādu sarežģītāku jautājumu, man gandrīz vai pašam nācās uz to atbildēt; arī argumentēti diskutēt viņa neprata. Jūs smiesieties, bet vienīgais, ka man patika, bija tas, kā viņa ēda. Zinu, ka ir nepieklājīgi pētīt, kā cilvēks ēd, bet, manuprāt, to gan viņa darīji graciozi un estētiski baudāmi.
Pēc kādas stundas man kļuva patiešām garlaicīgi, tādēļ taktiski devu mājienu, ka man diemžēl rīt ir darbs. Viņa vēl izdzēri glāzi dzēriena, un mēs devāmies prom. Atpakaļceļā viņa ieminējās, ka vēloties paelpot svaigu gaisu un pastaigāt pēc darba dienas birojā. Tā nu devāmies uz parku. Ejot viņai blakus, jutos kaut kā muļķīgi: man bija sajūta, ka esmu pamatīgi vīlies, jo ārēji it kā pievilcīga meitene izrādījās visnotaļ viduvēja personība. Kādu laiciņu pastaigājām, tad aizvedu viņu uz viņas mājās un visai vēsi atvadījos. Pateicos viņai par vakaru un novēlēju veiksmi profesionālajā jomā.
Aizmirsu piebilst, ka, šķiet, vienīgā lieta, kas man patika konkrētajā randiņā, bija muguras masāža. Kad sēdējām parkā uz soliņa, viņa piedāvāja man izmasēt plecus; es piekritu, un man masāža patiešām patika. Citādi randiņš bija pilnīgi izgāšanās.
Paldies, ka izrādījāt pacietību un izlasījāt manu stāstu līdz galam!
Kā meitenes vērtētu šādu randiņu? Es tā arī nesapratu, kādēļ pirmajā tikšanās reizē viņa man lika tik ilgi gaidāt (neko nepaskaidroja), kādēļ tik ļoti steidzās uz mājām, kādēļ bija ģērbusies tā, it kā būtu uzvilkusi visu, kas palicis mājās, kādēļ otrreiz bija uzklājusi daudz košāku kosmētiku utt. Pieņemu, ka atbildes uz šiem jautājumiem nekad neuzzināšu, jo neplānoju vēl kādreiz tikties ar konkrēto meiteni.
15.07.2016 19:24 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Kur vispar dzekam ir tik daudz laika un interese sedet meitenu foruma?

diemžēl šis ir vienīgais daudz maz aktīvs forums Latvijā =/
15.07.2016 22:47 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pastaigājāmies, sākām runāt par to, kā nogurstam birojā. Tad es sacīju vairāk retoriski, ka neatteiktos no masāžas. Viņa piedāvāja man pamasēt muguru, un jāteic, ka masāžā bija patiešām laba. Vienīgi uz soliņa nevar tā īsti atslābināties. Taču meitene būtu laba masiere - bez ironijas.
Tiem, kas uzskata, ka masāža satuvina, vēlot teikt: ziniet, tad jau man būtu jāapprec sava kosmetoloģe. :-)
Jā, viņa zināja, ka dosimies uz restorānu: iepriekš par to vienojāmies.
Tā nebija pirmā reize, kad viņu satiku, taču iepriekš viņa bija ģērbusies visai gaumīgi.
15.07.2016 22:52 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Ķiršu Zēns ļoti līdzīgas penteres raksta :D
15.07.2016 22:53 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Tiem, kas uzskata, ka masāža satuvina, vēlot teikt: ziniet, tad jau man būtu jāapprec sava kosmetoloģe.

tev ir sava kosmetoloģe..?
15.07.2016 22:56 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
tev ir sava kosmetoloģe..?

Katram gejam ir sava kosmetoloģe.
15.07.2016 22:57 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man vienalga ,kas ir rakstiitaajs,bet katraa zinaa interesants staasts...es pat prasiju saviem viiriesi,kaa vini reageetu uz to,ja buutu jagaida vesela stunda,tad kaa meitene ieradaas ,lai ietu uz restoraanu ,un visu to teaatri pa vidu.Tas ,ka taa vareetu buut ,ir pat loti ticami-meitene ar sadistiskaam tieksmeem....:-D
16.07.2016 05:35 |
 
Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Pamanu, ka viņas soma ir neticami smaga. Interesanti, kāds bija tās saturs?

Tā kā mainu drēbes pēc katras uzvilkšanas reizes, tad randiņos vienmēr paņemu papildus kādu krekliņu vai divus un papildus apakšveļu, kosmētikas komplektu, zobu birsti un zobu pastu, varbūt arī šampūnu (ja nakts varētu tikt pavadīta viesnīcā). Jeb, ja velk uz to, ka nakts nebūs pavadīta mājās, tad arī somu piebāžu :D Variet par mani arī pasmieties :-P
16.07.2016 08:10 |
 
10 gadi
Reitings 1528
Reģ: 17.01.2013
Tēma vairāk liekas tāda kā sevis slavināšana, kas šķiet vienīgais iemesls šo visu rakstīt, jo- problēmas nav, atbildes uz jautājumiem mums nav un kā pats saki- noteikti nekad neuzzināsi- tad priekš kam tas viss bija jāraksta? Protams, lai pastāstītu kāds princis baltā zirgā un meitenes/sievietes tik drukā vēstules, lai šis bruņinieks viņas vestu uz restorāniem, atvērtu auto durvis (bez šaubām arī visas citas durvis, kas gadītos viņu ceļā) un visādi citādi būtu ļoti taktisks, pieklājīgs un bauda kā acīm tā dvēselei!
16.07.2016 08:41 |
 
10 gadi
Reitings 1528
Reģ: 17.01.2013
Varbūt vinai uzrakstīja mamma (ja dzivo kopa ar vecakiem) ka vina kaut ko aizmirsusi izdarīt mājās svarīgu, pēc tam pie reizes izdomāja uzlikt citu make up.

Izsūknet grīdu, ko nupat ēdot, piedrupināja? :D Tevi mamma kādreiz ir izrāvusi no randiņa, jo neesi veicis mājas soli?
16.07.2016 08:48 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Lasot šo stāstu jau iedomājos pazīstama vīrieša tēlu kurš varētu spēlēt šeit galveno lomu(uzvedības ziņā). :-D Pacietība tev liela, es laikam būtu tevā vietā vel 3 x zvanījusi lai atgādinātu par to ka uz viņu gaida cilvēks. 10 minūtes var nokavēt, bet te jau lika gaidīt uz sevi stundu.
Par apģērbu vel varētu padomāt. Tas nav atbilstošs apģērbs, bet varbūt meitene bija visu dienu jau nostaigājusi kurpēs un ļoti zolīdi, tad nu vairāk vēlējās vakarā ko ērtāku vilkt. Tad tomēr vajadzēja varbūt doties kur citur, nevis uz restorānu. Un botas arī nav vienīgie ērtie apavi :D
Par to vajadzību braukt atpakaļ uz mājām es iedomājos divus iemeslus. Pirmais variants ienāca prātā ka viņai bijakā kādi darbi jāpabeidz/jaizsūta, ko viņa aizmirsa pirmīt izdarīt (iespējams dēļ tā arī iepriekš bija jāgaida, jo kaut kas nebija kā vajag izdarīts). Tad nu viņai varbūt palūdza kādas izmaiņas veikt un tas bija jādara steidzīgi. Otrs variants ienāca prātā, ka viņai mājās ir kāds vecāks cilvēks par kuru jārūpējas, līdz ar to tam vecajam cilvēkam savajadzējās tajā mirkī palīdzību unvajadzēja braukt atpakaļ.
Labi vismaz ka bija tā masāža. Vismaz kaut kāds labums no vakara :D
16.07.2016 08:50 |
 
10 gadi
Reitings 1528
Reģ: 17.01.2013
Otrs variants ienāca prātā, ka viņai mājās ir kāds vecāks cilvēks par kuru jārūpējas, līdz ar to tam vecajam cilvēkam savajadzējās tajā mirkī palīdzību un vajadzēja braukt atpakaļ.

Diez vai, tas vecais cilvēks, kuram vajadzēja steidzamu palīdzību, sūtītu sms.
16.07.2016 09:02 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Naomi* Situācijas ir dažādas. Tas ko es minēju bija tikai viens variants tam kas varēja būt par iemeslu. Citi cilvēki vienkārši sūta sms, nevis zvana.
16.07.2016 09:08 |
 
Reitings 704
Reģ: 27.01.2015
Pa visām malām spiežas ārā tas, cik Roberts pats ir galants, solīds, smalki ģērbies, īsta vīrieša uzvedība utt. Turpretim - satiktā meitene nekāda. Diezgan pretīgi to visu bija lasīt, un kā vienmēr pats visam atrod atrunas!
Priecājies vismaz par masāžu!
16.07.2016 10:27 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sava kosmetoloģe :D Pat man kā sievietei tādas nav. Aizdomīgi.
16.07.2016 10:33 |
 
Reitings 704
Reģ: 27.01.2015
Gan jau lieto arī ķermeņa skrubjus, vannas burbuļbumbas, losjonus u.c. sievišķos brīnumus. Ar tādu noteikti nebūtu pa ceļam....
16.07.2016 10:39 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Nerea vai ne? man arī nav. bet cik esmu retu reizi bijusi pie ne-savām kosmetoloģēm, muguras masāžas nav bijušas :D
bet, par tēmu, ko tur ņemties un domāt un rakstīt? ļoti iepatikās meitene ar visu viņas nicinošo izturēšanos? diez vai. bet, ja neiepatikās, tad aizmirsti, ej uz citiem randiņiem ar citām meitenēm, varbūt izveidosies kāds dabisks filtrs un nākamreiz negaidīsi stundu un neskriesi turp šurp pēc izsaukuma. te taču ir Latvija- skaistas, koptas, pieklājīgas, brīvas meitenes ir vairākumā :D
16.07.2016 11:25 |
 
Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es arī neredzu nekādu jēgu te kaut ko rakstīt. Neizdevušies randiņi notiek ļoti bieži, kāda jēga tagad par to rakstīt forumā? Mēs tāpat meitenes vietā nesniegsim nekādas atbildes, tikai minējumus. Un tu jau arī apraksti no sava skatpunkta. Varbūt meitenei no malas tu nemaz tik galants, gudrs utt nelikies, kā te mums stāsti esam.
16.07.2016 13:06 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pateicos par viedokļiem!
tev ir sava kosmetoloģe..?

Neticēsi, bet arī vīriešiem ir āda, kas jākopj.
Ar "savu" apzīmēju to kosmetoloģi, kuru parasti apmeklēju.
Tas ,ka taa vareetu buut ,ir pat loti ticami-meitene ar sadistiskaam tieksmeem....:-D

Taisnību sakot, tā nešķita.
Tā kā mainu drēbes pēc katras uzvilkšanas reizes, tad randiņos vienmēr paņemu papildus kādu krekliņu vai divus un papildus apakšveļu, kosmētikas komplektu, zobu birsti un zobu pastu, varbūt arī šampūnu (ja nakts varētu tikt pavadīta viesnīcā).

Manuprāt, ir jānodala vienkārši draudzīgs randiņš no randiņa "ar nakti viesnīcā".
Tēma vairāk liekas tāda kā sevis slavināšana, kas šķiet vienīgais iemesls šo visu rakstīt...

Es vēlējos pastāstīt smieklīgu atgadījumu - tas arī viss.
...atvērtu auto durvis (bez šaubām arī visas citas durvis, kas gadītos viņu ceļā)...

Es uzskatu, ka cilvēkiem jābūt pieklājīgiem. Jautājums nav par durvju atvēršanu, bet to, kā pozicionējam sevi, kādus signālus raidām apkārtējiem. Protams, ir arī vīrieši, kas sievietēm nepalīdz nest smagus iepirkumu maisiņus - savām acīm esmu to redzējis.
Labi vismaz ka bija tā masāža. Vismaz kaut kāds labums no vakara :D

Jā, masāža bija laba. :-)
Pa visām malām spiežas ārā tas, cik Roberts pats ir galants, solīds, smalki ģērbies, īsta vīrieša uzvedība utt. Turpretim - satiktā meitene nekāda.

Centos būt objektīvs. Meitene ārēji man šķita simpātiska, patiešām skaisti ēda (zinu, ka tas ir dīvainas apgalvojums, bet man tā patiešām šķita), labi masēja, bet kā personība viņa mani nevaldzināja.
Gan jau lieto arī ķermeņa skrubjus, vannas burbuļbumbas, losjonus u.c. sievišķos brīnumus.

Manai ādai netīk skrubji; vannas "bumbas" arī neizmantoju; losjonu pēc skūšanās lietoju regulāri. Jā, tas viss ir ļoti sievišķīgi. :-)
Ar tādu noteikti nebūtu pa ceļam....

Par gaumi nestrīdas. Ja Tev patīk pēc sviedriem, kontrabandas cigaretēm un izlietotas motoreļļas smaržojoši "mačo", tad viss ir kārtībā.
Varbūt meitenei no malas tu nemaz tik galants, gudrs utt nelikies, kā te mums stāsti esam.

Pilnīgi iespējams: man piemīt ļoti daudz trūkumu.
16.07.2016 17:50 |
 
Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Roberts.I es nevarēju visu laiku saprast kas tu par tipu, bet pēc tava pēdējā komentāra domas uzlabojušās:-D
Bet pašu stāstu nekomentēšu;-)
16.07.2016 17:56 |
 
Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Man arī pēdējā laikā ir bijuši ļoti neveiksmīgi randiņi, kuru laikā klausījos par par to, kā valsts apkrāpj un cik visas sievietes ir mantkārīgas (t) vai tiešām ir tāda čīkstuļu suga?
Roberts.I viņa noteikti nebija vienīgā sieviete pasaulē :)
es vispār brīnos, ja sieviete uz randiņu dodas nevīžīgā paskatā..
16.07.2016 18:34 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits