Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pilnīgi neveiksmīgs "randiņš"

 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pirms neilga laika devos uz tikšanos ar kādu šķietami pievilcīgu meiteni. Saprotams, nevēlos, lai šī jaunā dāma nejauši atpazītu sevi manā aprakstā, tādēļ atļāvos savu stāstu nedaudz sagrozīt.
Vienojāmies tikties vakarā, pēc darba. No biroja steidzos mājup atsvaidzināties un pēc tam devos pie viņas, pa ceļam nopērkot ziedus. Tātad apstājos pie viņas namdurvīm, bet tur nav brīvas vietas, kur atstāt automašīnu. Zvanu viņai un aicinu: saku, ka esmu ieradies, kā mēs vienojāmies. Viņa atbild, ka neesot vēl gatava, lai es uzgaidot. Pagaidu kādas desmit minūtes, pa to laiku atbrīvojas vieta, un es tur noparkojos. Paiet vēl kādas desmit minūtes; nolemju, ka jāizmanto laiks lietderīgi, tādēļ pārsēžos automašīnas aizmugurē, paņemu datoru un pieslēdzos biroja VPN. Paiet aptuveni pusstunda (summāri viņu gaidīju kādas 50 minūtes, t.i., gandrīz stundu), beidzot viņa iznāk pa durvīm. Liels ir mans pārsteigums, kad pamanu, kā viņa ir tērpusies: tumši legingi ar kaut kādu ziedu ornamentu, melni sporta apavi, plāna, īsa, zilgana kleitiņa, uz kuras uzvilkts adīts džemperis. Šajā aizraujošajā komplektā harmoniskie iekļaujas milzu soma. Man uzreiz rodas sajūta, ka uzvalka, krekla un kaklasaites vietā man vajadzēja labāk izvēlēties, teiksim, rūtainu kreklu, šortus, uz pludmales čības, kas apvienotas ar baltām zeķēm.
Žigli izkāpju no sava auto, sasveicinos ar viņu, dāvāju ziedus, atveru automašīnas durvis. Viņa man palūdz, lai novietoju viņas somu uz aizmugurējā sēdekļa, ko arī izdaru. Pamanu, ka viņas soma ir neticami smaga. Interesanti, kāds bija tās saturs?
Bijām vienojušies, ka dosimies uz restorānu, tādēļ virzos ārā no centra (restorāns neatrodas pilsētas centrā). Cenšos uzsākt sarunu - apjautājos, kā viņai klājas darbos, pajokoju, vai arī viņa plāno doties uz kādu festivālu šovasar. Ja neskaita gandrīz stundas gaidīšanu un viņas ne visai piemērotu garderobes izvēli restorāna apmeklējumam, citādi randiņš rit visai veiksmīgi. Abi sākam tērzēt.
Kad esam paveikuši aptuveni divas trešdaļas ceļa, viņas saņem īsziņu, to izlasa, izskatās satraukta un lūdz, lai nekavējoties viņu vedu atpakaļ mājās. Es, protams, tā arī daru. Viņa izskatās satraukta, bet nebilst ne vārda, neko nepaskaidro; es netirdu viņu ar jautājumiem, vienīgi apvaicājos, vai viss kārtībā. Viņa atbild, ka viss esot labi. Kad apstājos pie viņas mājas, viņa burtiski izlec no manas automašīnas un paķer savu somu - nepagūstu atvērt viņai auto durvis - uz pusskriešus dodas uz savām mājām. Es tikai pagūstu iesaukties, vai man viņu gaidīt, bet viņa neatbild, bet aizskrien. Pagaidu kādas desmit minūtes, tad saērcināts dodos mājup un domāju, kāds varēja būt iemesls viņas bēgšanai.
Paiet kāda stunda (precīzi neatceros), un saņemu īsziņu no viņas: viņa atvainojas. Piezvanu viņu un jautāju, kas noticis. Viņa atbild tādā jautrā, priecīgā balsī, ka viss esot kārtībā, lai arī pirms brīža izskatījās pavisam sabijusies, un atvainojas, ka esot tā steigusies atpakaļ uz mājām, pēc tam jautā, vai varam satikties šovakar vēlreiz. Labi, jau atkal mēroju ceļu pie viņas; šoreiz viņa mani jau gaida pie savas mājas, iekāpj automašīnā un izskatās smaidīga. Pamanu, ka šoreiz viņa uzklājusi citu "make-up" - košāku un pamanāmāku. Saku, ka diemžēl jau esmu atcēlis galdiņa rezervāciju, bet gan jau tur atradīsim brīvu galdiņu tāpat. Saprotams, mums tas izdodas (galdiņu rezervēt nebija nekādas nepieciešamības, jo zāle ir pustukša), pasūtam maltīti un turpinām sarunu. Viņa jautā, ar ko es īsti nodarbojos, vai man patīkot savs darbs u.tml. Es atbildu, pastāstu, pēc tam apjautājos par viņas darbu. Zini, ka riskēju izklausīties iedomīgs, tomēr mani nepameta sajūta, ka es - cilvēks, kuram nav nekāda sakara ar viņas profesionālo nozari - labāk orientējos tajā nekā viņa pati. Un visas saruna... Nezinu, kā to pasacīt - man šķita, ka esmu devies uz tikšanos ar vidusskolas pēdējās klases skolnieci. Ja uzdevu kādu sarežģītāku jautājumu, man gandrīz vai pašam nācās uz to atbildēt; arī argumentēti diskutēt viņa neprata. Jūs smiesieties, bet vienīgais, ka man patika, bija tas, kā viņa ēda. Zinu, ka ir nepieklājīgi pētīt, kā cilvēks ēd, bet, manuprāt, to gan viņa darīji graciozi un estētiski baudāmi.
Pēc kādas stundas man kļuva patiešām garlaicīgi, tādēļ taktiski devu mājienu, ka man diemžēl rīt ir darbs. Viņa vēl izdzēri glāzi dzēriena, un mēs devāmies prom. Atpakaļceļā viņa ieminējās, ka vēloties paelpot svaigu gaisu un pastaigāt pēc darba dienas birojā. Tā nu devāmies uz parku. Ejot viņai blakus, jutos kaut kā muļķīgi: man bija sajūta, ka esmu pamatīgi vīlies, jo ārēji it kā pievilcīga meitene izrādījās visnotaļ viduvēja personība. Kādu laiciņu pastaigājām, tad aizvedu viņu uz viņas mājās un visai vēsi atvadījos. Pateicos viņai par vakaru un novēlēju veiksmi profesionālajā jomā.
Aizmirsu piebilst, ka, šķiet, vienīgā lieta, kas man patika konkrētajā randiņā, bija muguras masāža. Kad sēdējām parkā uz soliņa, viņa piedāvāja man izmasēt plecus; es piekritu, un man masāža patiešām patika. Citādi randiņš bija pilnīgi izgāšanās.
Paldies, ka izrādījāt pacietību un izlasījāt manu stāstu līdz galam!
Kā meitenes vērtētu šādu randiņu? Es tā arī nesapratu, kādēļ pirmajā tikšanās reizē viņa man lika tik ilgi gaidāt (neko nepaskaidroja), kādēļ tik ļoti steidzās uz mājām, kādēļ bija ģērbusies tā, it kā būtu uzvilkusi visu, kas palicis mājās, kādēļ otrreiz bija uzklājusi daudz košāku kosmētiku utt. Pieņemu, ka atbildes uz šiem jautājumiem nekad neuzzināšu, jo neplānoju vēl kādreiz tikties ar konkrēto meiteni.
15.07.2016 19:24 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Šo visu patiešām raksta vīrietis?
Pat ja tā, lielais jautājums, kamdēl vajadzēja otreiz tikties? Viss taču bija skaidrs .. ne vienam, ne otram interese nebija.../pēc aprakstītā scenārija/
15.07.2016 19:43 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es neko īpaši daudz neizsecināju, vienīgi to, ka man ārprātā riebjas cilvēki, kas liek uz sevi gaidīt vairāk par 10 minūtēm. Jā, un īpaši tas attiecas tieši uz sievietēm. Man būtu ļoti neērti, ja otrs mani gaidītu, kur nu vēl pirmā randiņa laikā. :-| Tiešām, tiešām nav iespējams samenedžēt randiņam tādu laiku, lai paspēj normāli sataisīties, neliekot otram gaidīt? Vai arī tas ir tāds stils a la "īsts vīrietis gaidīs, cik vajadzēs".
Par stilu nekomentēšu, tā ir katra paša darīšana. Vai iepriekš nebiji viņu saticis, nezināji, kā viņa ģērbjas? Sporta apavi un restorāna apmeklējums man gan neiet kopā, bet ko es zinu. :D
15.07.2016 19:44 |
 
Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Varbūt vinai uzrakstīja mamma (ja dzivo kopa ar vecakiem) ka vina kaut ko aizmirsusi izdarīt mājās svarīgu, pēc tam pie reizes izdomāja uzlikt citu make up.
15.07.2016 19:46 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man liekas dīvaini, ka viņa nepaskaidroja to, kāpēc kavējās un kāpēc skrēja uz mājām. Bet es stundu nevienu negaidītu.
15.07.2016 19:52 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ne reizi vien, lasot Roberta komentārus, rodas sajūta, ka raksta meitene :D
Par randiņu.. nu izklausās neparastāks.. bet gan jau abi atradīsiet sev piemērotas 2. pusītes :)
15.07.2016 19:52 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu... meitene ir dīvaina un es teiktu, neaudzināta.. Tiešām, neesi viņu saticis iepriekš?
Bet nu autors arī sevi saslāvējis no visām pusēm.. Ideāls vīrietis bezmaz vai.
Bet nu, cik saprotu, uz mēles neesi kritis.. Kāpēc vienkārši nevarēji tai nimfai uzdot jautājumu par to, kas noticis iepriekš? Manuprāt, diezgan normāls jautājums, jo esi viņas randiņbiedrs, nevis taksometrs pēc izsaukuma
15.07.2016 19:53 |
 
Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
P.S. Un kas par to ka zini bar būt vairak par vinas darba sferu neka vina pati? Man daudz svarigak butu vai man ar sievieti sakrit dzives uztvere,domasana un daudz, maz intereses.
15.07.2016 20:01 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Paldies, ka izrādījāt pacietību un izlasījāt manu stāstu līdz galam!

Brīnos kur tev bija pacietība, šo visu stāstu te sarakstīt!:-D
Iedomājos, ja visu uzraksta un netīšām izdzēs:-D
Bet par randiņu domāju, ka meitene varbūt vēl kautrējās būt drošāka, tādēļ sarunas bija tādas saspīlētas. Manuprāt vajaga dot vēl vienu iespēju .:-)
15.07.2016 20:10 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Tomēr, tā kavēšanās, nesmuki no viņas puses, varēja pabrīdināt, ka kavēs! Par pēkšņo aizkriešanu no vienas puses, pieklājības pēc varēja paskaidrot, kas notika, kādēļ tā rīkojās,bet tanī pat laikā svešam vīrietim paskaidrot, bet nav jau detaļās jaieslīgts, bet lielos vilcienos pateikt, piemēram atvaino, man mājās mamma netika iekšā, aizvedu atslēgas un viss.
15.07.2016 20:16 |
 
Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Izklausies tāds iedomīgs un vislaik uzsver to, cik tu labs, pareizs, zinošs, bet meitene slikta un nepareiza . Nu pat tad, ja nesaskan jums, nu un, tā gadās.. varbūt meitenei bija nebūšanas mājās, ja reiz tāds randiņa sākums, tāpēc komunikācija bija tāda, kāda bija. Nav vīrišķīgi šādi apspriest internetā sievieti, ja bija jautājumi, vajadzēja prasīt uzreiz, šeit neviens nezinās atbildes. Vai gribēji, lai mēs te visi kolektīvi noliekam to meiteni, nezinot apstākļus, tikai vienas puses subjektīvo redzējumu?
15.07.2016 20:22 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Laikam jau tā meitene bija Rūta8 :D
15.07.2016 20:27 |
 
Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Pēc izlasītā, rodas sajūta, ka varbūt vaina nav tikai meitenes attieksmē, jo, padomā pats, - kuram gan patīk tie viszinīši, kas uzdod kādu jautājumu, lai gan paši zin atbildi un nemaz nebaidās to apliecināt sarunas attīstības gaitā, - varbūt meitene nemaz negribēja iedziļināties darba tēmā, jo darbs ir ikdiena (prāts noteikti grib atpūsties pēc tā), bet randiņi, kas jauns, mazliet dzirkstošs, neviens neiet uz randiņiem, lai justos kā darba intervijā, ir taču tik daudz citu tēmu, par kurām var jauki parunāt, ne tā?
Runājot par kavēšanu, - varbūt iemesls bija tieši tas, kas lika atgriezties. Nedomāju, ka svešiniekam, pirmajā randiņā būtu jāuzkrauj kādas ģimenes nebūšanas, - tam randiņi nemaz nav domāti, - domājams, meitene nevēlējās Tevi apgrūtināt, godīgi sakot, tas ir piedodams jebkuram, protams, nav labi, likt uz sevi gaidīt, jo seviški svešiniekam un pirmajā tikšanās reizē, bet visādas nebūšanas var gadīties jebkuram.
Pēdējais, ko vēlos teikt, ir - meitene tomēr centās, vēlējās izskatīties labi/labāk Tavās acīs (tas par to jauno mekapa kārtu), vēlējās atstāt pozitīvu iespaidu (ar masāžu), - realitātē, tādejādi noteikti centās kompensēt savu iepriekšējo uzvedību, bet, lai nu kā, izvēle ir Tavās rokās, - tikties vai nē. Gan jau abiem, kā jau minēja Corneum, šā vai tā, izdosies atrast otrās pusītes, ja ne vienam otrā, tad kur citur. ;) P.S. Nav jācenšas internetā gūt apstiprinājumu tam, cik slikts bija randiņš, - mēs klāt nebijām, katram rodas savas subjektīvā sajūta, - ja Tevi neapmierināja situācija, paturi to "atmiņu lādītē", kā netik pozitīvu pieredzi un viss, ar to būs pilnīgi pietiekami. ;)
15.07.2016 20:29 |
 
Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
nē, nav bijis tas gods satikt tēmas autoru :D
15.07.2016 20:30 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Aizmirsu piebilst, ka, šķiet, vienīgā lieta, kas man patika konkrētajā randiņā, bija muguras masāža.

Tā bija zīme, varēji pie sevis vest.
15.07.2016 21:07 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Mazliet nav ticamības momenta. Ja man būtu tādas sajūtas (ka neizdevies randiņš), es tādu masāžu nemaz nepieļautu, jo tā ir sava veida satuvināšanās.
15.07.2016 21:13 |
 
Reitings 141
Reģ: 10.07.2016
Mani visvairāk izbrīnīja tā masāža, kura visā stāstā ir vislielākais "wtf & why?!"
15.07.2016 21:31 |
 
Reitings 89
Reģ: 08.07.2016
Žurnālists ar bagātu fantāziju, lai izklāstītu šeit tādu palagu.
15.07.2016 22:05 |
 
Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Ja viņa zināja kur dosities ,tad kāpēc viņai bija tik savāds apģērbs!?
Kādēļ viņa tevi masēja!? :-D
15.07.2016 22:33 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Pēc rakstības stila un visa - 100% sieviete rakstījusi :-D
15.07.2016 22:40 |
 
Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Labs sacerejums!
Atzistas,kura no cosmo bija uz so crazy randinu?
Kur vispar dzekam ir tik daudz laika un interese sedet meitenu foruma?
15.07.2016 22:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!