Esmu atpakaļ no savas Slovākijas, no Tatriem, es pat nevaru izstāstīt, cik lieliski bija, cik skaisti, burvīgi, interesanti, nogurdinoši, uzmundrinoši, enerģiski, garšīgi... tik, tik, tik! (l)
Nevaru saprast vai tā sms par tikšanu budžetā šodien iepriecināja vai sabiedēja, diez kā to visu savienošu ar darbu un bērnu, nu, bet es taču esmu superwoman..:D:-P
Hahaaa, es nevaru beigt smieties. Vīrs tikko atbrauca mājās un atstāsta kolēģa smieklus šorīt. Vācijā, nezinu precīzi kur, sieviete gados vakarā zvanījusi policijai. Viņa laukā redzējusi jaunu puišu grupējumu ar telefoniem, kuri pēkšņi lekuši kājās un sākuši staigāt nekontrolētās un dīvainās trajektorijās. Un tā ik pa laikam. Policija vēlāk sievietei paziņojuši- "Neuztraucieties, jaunieši pokemonus ķēruši." Nabaga tantuks! Es vien spēju iedomāties to visu situāciju. Ko lai viņa tagad domā, jo pati taču nekādus pokemonus nav redzējusi, ko jaunieši tik cītīgi ķēruši :D
Čau! Esmu cosmo atkal un tas nozīmē, ka atvaļinājums un atpūta ir beigušies, back in reality. Lūk, ļoti tracina tā sajūta, atgriežoties. Jā, mājās ir labi, un blā-blā-blā, bet nu nevaru.. jau sāku skatīties, kur vēl aizceļot.. Vispār nedomāju, ka Berlīne man tik ļoti patiks. Un plānoju tuvākajā laikā vēl uz kādām 3 dienām aizlidot, bet nu paralēli gribētos arī kaut kur vēl citā vietā..
Esmu vnk šokā par to, kas noticis Francijā. No rīta nekad nevaru pamosties un vienmēr ieslēdzu TV fonā. Un šorīt atkal tikai dzirdu, ka jauns terorakts. :( Briesmīgi, jas notiek pasaulē :(
Jā, šo izlasīju agri no rīta, gaidot reisu :-/ Un padomāju, ka ar šo pasauli jau sen kaut kas nav labi. Nu, vienkārši nav..
Skatos ka šodienas beztēma nav :-/ Ierakstīšu te . Nav kam sirdi izkratīt un tāda dusma uznāca(e) Nesaprotu kāpēc , kad ir divi cilvēki vienam saka ej paēd , ej paguli ( baigi labi izturās ) savukārt otram cilvēkam - izdari to , izdari šito , nu , goda vārds pat apsēsties paēst neļauj . Tie cilvēki kas liek visu darīt nesaprot kā jūtās tas "sliktais" cilvēks . Ierakstīju to šeit varbūt vieglāk paliks :'-( Šodien jau piecas reizes gandrīz apraudājos ( kautgan neesmu emocionāla un šādām situācijām un parasti cenšos to neņemt galvā un pateikt nē ( man pašai mājās jau pietiekami ir ko darīt ) , bet šoreiz jau tiešām ir par traku (e):'-(