Sveiki ! Vai kāda nevar pastāstīt, kādi ir rekvizīti LU, lai samaksātu reģistrācijas maksu par pieteikumu maģistriem? Nevaru atrast ne rekvizītus, ne to, kas jānorāda. Nevar būt, ka jāmaksā uz vietas..
Tiešām?? Es meklēju jau kādu stundu. Tiesa - vairāk pie uzņemšanas/reģistrācijas u.c. Liels paldies! Paldies. Kaut gan -reģistrācijas maksa tur nav uzrakstīta. Paldies tik un tā :)
tātad, ja esi jau beigusi bakalaurus, tad elektroniski luisā būtu jābūt tādai iespējai reizē ar elektronisko pieteikšanos. ja nāc no citas augstskolas, pat nezinu, varbūt Tev iedos piekļuvi luis un tad varēs (vai nu uz vietas). :)
es domāju, ka samaksāsi pēc pieteikšanās klātienē, tad iedos rekvizītus. labāk tā, nekā tā nauda kaut kur noklīst (kaut gan LU it kā parasti esmu redzējusi vienu kontu, kur viss iet).
te ir teikts , ka iesniedzot pieteikumu, jāmaksā reģistrācijas maksa - EUR 30 par katru pieteikumu. No reģistrācijas maksas atbrīvoti bāreņi un 1. grupas invalīdi.
Nav par ko, atvaino par neforšo attieksmi ("es visu zinu, māku ātri atrast") no manis sākumā. Veiksmi pieteikties, tikt iekšā un lai foršas studijas! :)