Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jūsu dzīves grūtības pakāpe

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Kurš no šiem variantiem vistuvāk raksturo Jūsu dzīves grūtības pakāpi?
1. Ļoti viegli
2. viegli
3. Normāli
4. Grūti
5.Galīgā dīrsā
6. Inferno
Pamatojiet savu atbildi. :)
13.07.2016 18:42 |

Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
1. Un nevajag pašam sarežģīt lietas.
15.07.2016 21:49 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Šobrīd 2.
Nav stresa, problēmu, nestrādāju, veltu laiku sev, savām mājām, šobrīd ar vīru atkal esam rozā briļļu periodā, dzīve ir mierīga. Neizslēdzu iespēju, ka pēc laika viss tas, kas mani tagad dara laimīgu, darīs mani traku un ātri vien attapšos 5. grūtības pakāpē. :-D Neatšķiros no citām sievietēm-protu uztaisīt problēmu no nekā. :-D
18.07.2016 11:26 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
5., jo neesmu sakārtojusi vēl pāris veselības problēmas, kuru sakārtošana prasa laiku.. daudz laika. Bet drīz tas viss būs galā (cerams), tā kā pēc tam jau būs labi. :)
18.07.2016 11:31 |

Reitings 184
Reģ: 02.07.2016
Man šķiet, ka šajā diskusijā sapludinājās divi dažādi termini.
Dzīves grūtības un komforts.
Cilvēks var dzīvot vieglu dzīvi, neesot komfortā. Un var dzīvot grūtu dzīvi esot komfortā.

+++
Ja, jānosauc cipars 4/5.
Kāpēc? Jo esmu lielā izvēlē, jau pusgadu. Svārstības darbā/dzīves vietā un attiecībās.
Jā ir grūti piespiesties katru rītu, izkāpt no gultas un darīt, darīt un darīt, nezinot, vai rezultāti būs, neredzot nekādas izmaiņas pašlaik, bet dzīvojot tādā nogaidīšanas periodā.
-Vai es tikšu tajā augstskolā, kurā gribu (finansiāli, vai spēšu pavilkt, vai pieņems dokumentus, vai izpildīsu iestājpārbaudījumus).
-Vai tikšu tajā darbavietā kurā vēlos? (Sūtu CV un vairāklīmeņu pārrunas)
- Kad un vai, es atradīšu dzīvokli, kurš mani apmierina un vai man būs iekrāts tik daudz, lai bez paradiem varētu nomaksāt pirmo pirkšanas daļu?
-Un visbeidzot, kā būs ar man tuva cilvēka slimību?
18.07.2016 12:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits