O, jā, man arī ir bijusi tāda situācija.
Savā pirmajā darbavietā strādāju sabiedriskās ēdināšanas sektorā un maiņā bija vairāki cilvēki, kas darbojās ar kasi, bet atbildīgā par to biju es. Tad nu ik pa laikam kāds divītis trūka, bet es tā īsti uz to neiespringu, jo bija sajūta, ka pati vien esmu vainīga, jo esmu diezgan neuzmanīga. Un tad vienā reizē viena viesmīle mani centās apčakarēt uz 10 eiro, pasakot, ka esmu klientam atdevusi naudu nevis no 20, bet it kā no 10 eiro. Es pateicu, ka tā nevarētu būt un viņa man vairākas reizes teica "Nu, tā bija, klients man tā saka! Vienkārši iedod vēl 10 eiro un pēc tam tiksim skaidrībā." Es sapratu, ka kaut kas galīgi nav un teicu, ka saucu vadību, lai pārskaita kasi. Šamā pēkšņi centās mani atrunāt "Nē, nē, viss kārtībā, nevajag!" :D Pēc tam piefiksēju, ka tā nauda no kases pazūd tajās dienās, kad viņa strādā, un viņu pie kases vairs nelaidu, tad arī kasē vairs neradās nekādi iztrūkumi.
Bet baigi ērti iekārtojusies bija - redzēja, ka esmu jauniņā, redzēja, ka var apčakarēt, un tik izpaudās. Viņa gan nolohojās, kļūstot pārāk nekaunīga.
Pēc tam izrādījās, ka ģērbtuvē no darbinieku personīgajām mantām pazūd nauda un vairāki cilvēki izteica aizdomas, ka tā varētu būt viņa. Bet tajā pašā laikā - meitene tāda ar raksturiņu, mugurkaulu - nu, sākumā nepateiksi, ka ar lipīgiem pirkstiņiem.
Bet tur arī menedžeris vienu pēc otra rakstīja atteikuma aktus, par it kā klientam atmaksātām naudām, bet pats visu bāza kabatās. Kā arī čiepa viesmīļu dzeramnaudas. Vispār baiss midzenis, ja tā paklausās :D