O, Minci, šito nezināju, bet izklausās diezgan ticami.
Par bilžu izmantošanu - ja tas ir oriģinālais produkts, tad, manuprāt, bildes vari izmantot bez atļaujas, jo jebkurš uzņēmums taču ir ieinteresēts, lai viņa produkts pēc iespējas vairāk cilvēkiem ieraugāms. Uzņēmumi taču paši maksā par reklāmu, lai tikai parādītos tv, internetā, stendos, utt., bet te - nekas nav jāmaksā :D Bet, ja godīgi, tā pēc likuma nezināšu, kā ir pareizi.
Ļoti novērtēju, ja uzņēmums ir salicis cenas. Ja prece ļoti interesē, tad aizrakstu un apjautājos, bet, ja prece ir tāda, kas salīdzinoši viegli dabūjama citur, visticamāk, ka nopirkšu no tā pārdevēja, kuram cena netiek slēpta.
Sekotājus noteikti vari savākt, piesolot bezmaksas cepumiņus. Tas darbojas praktiski vienmēr, taču jārēķinās ar to, ka ne vienmēr tie sekotāji būs arī tava mērķauditorija. Ja kaut ko var dabūt bez maksas, parasti ņem - vienalga, interesē vai neinteresē.
Ar to laikošanu un šērošanu - laikot man nav problēma, bet, ja man kaut kāds konkurss atkal jāšēro, lai būtu iespēja iegūt balvu, baigi izvērtēju, vai man to balvu vajag. Tad vajag kaut ko patiešām krutu. Piemēram, vari paskatīties Multilukss fb lapā, cik bija dalīšanās ar konkursu - tur tiešām varēji dabūt normālu kasti ar produktiem, baigi daudz cilvēki pavilkās.