Smēķēšana

Reitings 140
Reģ: 29.06.2016
Heyo, meitenes!
Īsti nezināju kur šī tēma iederētos, tāpēc vien ieskrēju šajā sadaļā..
Aptuveni pirms nedēļas uzzināju brīnišķīgus jaunumus - gaidu bērniņu. Un ar to līdzi nāk milzīga atbildība un arī nākas tikt vaļā no sliktajiem ieradumiem. Šajā gadījumā tā ir smēķēšana, kā jau noteikti sapratāt pēc tēmas virsraksta.
Smēķēju es jau vairākus gadus un esmu daudzas reizes mēģinājusi atmest, bet savu mērķi nesasniedzu..
Vēršos pēc padomiņa pie Jums, jo tiešām vairs nevaru atrast kādu efektīvu veidu kā to izdarīt. Esmu mēģinājusi ar košļenēm, bet tā 'gribēšana' nemazinās. Burtiski jūku prātā, bet mazā brīnumiņa veselību bojāt nevēlos.
Varbūt zinat kādu efektīvu veidu, kā ātri atmest smēķēšanu vai atrast kādu alternatīvu?
Paldies. :)
06.07.2016 14:33 |

Reitings 5
Reģ: 05.07.2016
Kaut kur klejo tādas baumas laiku pa laikam, ka E-cigarete pat esot nev neveselīgāka nekā parastā. Kā tad tur ir?

Atklāti sakot man liekas, ka nav pagājis pietiekami ilgs laika periods, lai zinātnieki spētu objektīvi izvērtēt kaitīgumu, novērojot blakus efektus....
Isumā Elektroniskās cigaretes veipošanas un tradicionālās cigaretes smēķēšanas galvenā atšķirība – veipojot, netiek dedzināta tabakas, tātad nav degšanas procesa un tajā radītu 4000 ķīmisko vielu, no kurām daudzas ir kancerogēnās, neizdalās dūmi, CO, darva utt.. veipošanas procesā šķidrums tiek iztvaicēts, tiek radīts pārtikas un kosmetoloģisko vielu tvaiks kuru cilvēks ielpo. Vienīgā viela, kas ir kopīga ir nikotīns. Taču tā ir pat reizes divas vairāk nekā tradicionālajā cigaretē.
06.07.2016 19:11 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Kad uzzināju, ka esmu stāvoklī, tā uzreiz atmetu un nebija nevienu brīdi doma turpināt.
06.07.2016 19:27 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Es atmetu alko un cigaretes (pīpēju e-cigareti) pāris mēn pirms grūtniecības iestāšanās. Likās, ka grūtniecības laikā šausmīgi gribēsies iedzert vismaz glāzīti un uzvilkt dūmiņu un es mocīšos ar to gribuli, bet tiklīdz paliku stāvoklī, man visas tās vēlmes pēc nepareiza dzīvesveida kā ar nazi nogrieza. Ne to pašu vīna glāzi negribējās, ne uzpīpēt, ne neveselīgos čipšus un frī, utt. Varbūt smadzene kkā automātiski pārslēdzās. :D
Tāpēc es teikšu, ka tas viss ir galvā un grūtniecība ir pietiekoši liela motivācija atteikties no tā uz kādu laiku. Un vispār laiks skrien tik ātri, ka paspēsi vēl izbaudīt šos "labumus" ;) :)
06.07.2016 19:40 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Es nevaru saprast wee domu gājienu šajā jautājumā, bet tas nenozīmē, ka es nosodu. Ktrā ziņā man pīpēšanas problēmu nav, jo es vienkārši nepīpēju, bet runājot par vīna glāzi, nu nevarētu es izbaudīt to glāzi tagad esot stāvoklī. Man tas sagādātu tikai stresu, tādēļ pagaidīšu un dzeršu pēc tam svētā mierā.:-D
06.07.2016 19:53 |

Reitings 259
Reģ: 06.03.2010
Tev pasai tas ir jagrib! Koslenes, gramatas un citas mulkibas nepalidzes. Es smekeju kadus 7 gadus. Pirms gada sezot pie brokastu galda sapratu, ka vairs negribu un ta ari skali pateicu. Kops tas dienas nesmekeju.. Bija kadas 4 reizes, kad pie vina glazes vienu nopipeju un vairak nevareju.. Pedeja pus gada laika nevienu.
06.07.2016 22:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits