Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bešamela mērce

 
Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Wtf?? Kas tas? Es gribēju uzzināt, kā cosmo meitenes pagatavo Bešamela mērci?? (e)(e)
05.07.2016 16:52 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Izbaudi :D Viss drīzāk cosmo adminu tempu dēļ, šī problēma būs ilgi jaiztur :D
05.07.2016 16:54 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Meitenes, shodien te 1. Aprīlis- veido sev interesèjoshu tèmu un atbildi dabū jau tēmas pieteikumā, nu bet tiešām smieklīgi :D bet cerams cosmo 1. aprīlis drīz beigsies
05.07.2016 16:55 |
 
Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Tātad, lūdzu, kāda man varētu pastāstīt pr manu jautājumu?
Kā jūs pagatavojat Bešamela mērci? Vienmēr liela ķēpa sanāk.
05.07.2016 16:55 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es tik nevaru sparast, kā šitā var gadīties, ka nosaukums ir, bet tēma drīzāk kā izrauts komentārs no kaut kāda cita konteksta...
05.07.2016 16:56 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Neons Iedomājies Grāmatas pirmo kopiju/skici bez nummurācijas, kur vāki ir, bet iekšā viss turās uz saspraudnes. Kas notiek ja saspraudne nenostrādā un visas lapas aizlido katra uz savu pusi?
05.07.2016 17:01 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Mana recepte
Nepieciešams:
* 500ml piena
* 60g sviesta
* 55g miltu
* šķipsniņa sāls
* šķipsniņa balti maltie pipari
* šķipsniņa malta muskatrieksta
Katliņā kausē sviestu, tad strauji iemet miltus un ar koka karoti maisot kārtīgi apcep kādu minūti. Tad lēnām lej pienu pa daļām un visu laiku intensīvi maisa katliņa sastāvu, lai izmaisītu kārtīgi visus kunkuļus un veidotu viendabīgu masu. Kad kunkuļu vairāk nav, lej atlikušo pienu klāt un karsē. Pieber sāli, piparus un muskatriekstu. Karsē mērci līdz tā sabiezē.
05.07.2016 17:03 |
 
Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Favel liels paldies, šāds izskaidrojums man biedzot der! (l)
05.07.2016 17:07 |
 
Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
3 ēdk sviesta, ar kaudzi
3 ēdk miltu, strīķētas
1/4 tējk sāls
1/4 tējk malta muskatrieksta
0,5 l piena
Sviestu izkausē pannā, tajā iemaisa sāli, muskatriekstu un miltus. Masu viegli apbrūnina, tai pievieno nedaudz piena un maisa līdz izveidojas viendabīgs šķidrums. Pievieno atlikušo pienu un uzvāra mērci līdz tā sabiezē.
05.07.2016 17:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits