Man gruti spriest , jo meita man burtiski atvera otro elpu , pabeidzu kursus , uzsaku projektu kura piedalos, varda tiesa nozime , kopa ar meitu .... nav problemu neko saplanot , jo , manuprat, es jebkur varu doties ar meitu... nu vismaz man vel nav bijusi situacija , kad es kadam atteiktu tapec , ka man ir berns :)
Laiku izmantoju produktivak un lietderigak ... Man patik , ka nav jastrada, lai gan mans BKA jau ir ievilcies taa, ka velk gandriz uz 2 standarta BKA :D , bet man patik !
Es vairak pucejos , vairak censos neatlikt lietas uz "ritdienu"
Attiecibas ar viru nav kljuvusas ne labakas ne sliktakas , bet savadakas .... ar seksu viss ir kartiba ar svaru ari ....
Mans berns ir tads pats cilveks , kaa es tikai mazins , neredzu iemeslu kapec , lai kaut kas butu sarezgitak u.t.t ... , bet nu man ir specifiska attieksme pret savu bernu un visu , kas ar to saistits .... Taa , pa istam nogurusi delj berna so 2,3 gadu laika , esmu bijusi tikai 2x un ari tad pati biju vainiga .... Mans berns mani rada patiesu prieku un man prieks vinas neka nav zel un nekas nav par grutu .... nu kaut ka taa....
berns nekad nav bijis skeris lai neizmazgatu matus , smaga poha - jaa , bet ne berns, tagad jau labu laiku mana princese mazga man matus un tad kemmee(l) es kaut kaa esmu iemanijusies visu darit kopa ar vinu un vinai tas rada baigi lielo prieku un vinas prieks ir ari mans prieks :-D