Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biezās vafeles.

 
Reitings 118
Reģ: 23.04.2016
Kāda zin kādu superīgu recepti biezajām (nevis plānajām, kraukšķīgām) vafelēm?
Visas, kuras atrodu internetā kaut kādas negaršīgas sanāk..
03.07.2016 19:32 |
 
Reitings 375
Reģ: 13.06.2016
Cik olu, tik cukura, tik miltu. (Piem. (kā es cepu) 10 olas , 10 ēk. miltu, 10 ēk cukura) Var pievienot kaut kādas garšas, ogas, ievārījumus, medu utt. Margarīnu, vialabāk sviestu pievieno apmēram visu. Visu mūžu šādo cepju un vienkārši ideāli sanāk.
03.07.2016 19:37 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015


Tu domā Beļģu vafeles kā bildē vai Skandināvu vafeles? Kāda tev ir vafeļpanna?
03.07.2016 19:56 |
 
Reitings 118
Reģ: 23.04.2016
NordicBelle, kā viņas atšķiras? Mann ir sirsniņ-panna
03.07.2016 20:17 |
 
Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
ja kada sastavdalja jutama vairak, liec mazak vinju.
03.07.2016 20:29 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015


Šitās ir Skandināvu vafeles. Pag, atradīšu tev kādu recepti! ;-)
03.07.2016 20:34 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
4 dl kviešu miltu
5 ēd.k. cukura
1 tk cepamā pulvera
1 tk malta kardamona un/vai 1tk vaniļas cukura
4 dl piena
5 olas
100 g kausēta sviesta

Sagatavo mīklu un lej karstā, ar nedaudz sviesta ietaukotā vafeļpannā. Man vislabāk garšo ar zemeņu zapti :-)
03.07.2016 20:42 |
 
Reitings 118
Reģ: 23.04.2016
NordicBelle, jā, tās ir manējās:-P
03.07.2016 20:42 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Nordic, ar ko tad abas tavas vafeles atšķiras tik būtiski? Ja neskaita , ka vienas ir sirsniņ formā, bet otras - rimbulīši? :D
03.07.2016 20:43 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Beļģu vafeles
2 glāzes miltu
4 tk cepamā pulvera
1⁄2 tk sāls
1⁄4 glāzes cukura
2 olas, dzeltenumi un baltumi atdalīti
1⁄2 glāze eļļas
2 glāzes piena

Olu dzltenumus saputo ar cukuru un baltumus ar sāli. Iecilā pārējās sastāvdaļas, bet nemaisa par daudz, lai saglabātu gaisīgumu.

Ir, ir nedaudz atšķirība. Beļģu vafles ir kraukšķīgākas, Skandināvu mīkstākas un "pankūcīgākas". Nekad neesmu mēģinājusi cept beļģu vafeles sirsniņpannā, bet varbūt, ka sanāk.
03.07.2016 20:55 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Skaidrs :) paldies!
03.07.2016 21:00 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Es taisu ar pienu un kefīru.
5dl miltu
2tējk. cepamais pulveris
1dl cukurs
5dl kefīrs
2dl piens
2 olas
1 tējk kardamons
50g sviests

Garšo ar skābo krējumu un ievārījum vai agaves sīrupu.
03.07.2016 21:12 |
 
Reitings 193
Reģ: 03.09.2012
03.07.2016 21:23 |
 
10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
domāju, ir iespējams sataisīt vafeles bez vafeļpannas?:-D
03.07.2016 21:51 |
 
Reitings 199
Reģ: 06.03.2016
Biezās vafeles vispār ir iespējams uzcept tajā aizvēsturiskajā PSRS standarta pannā? Visiem mājās tāda bijusi, pēc izskata drausmīga. :-D
04.07.2016 08:28 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
convo konkrēti iet runa par fafeļu pannu vai parasto?
04.07.2016 08:46 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Šīs sanāk labas sirsniņpannā.
04.07.2016 09:45 |
 
Reitings 199
Reģ: 06.03.2016
MJ, vafeļu pannu, protams.
04.07.2016 11:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits