Man ir 3 plaukti saldavā - gribu lielāku...
Parasti saldētavā man viss ir jau sadaļits porcijās, pa maisiņiem vai kārbiņām - izņem, atsaldē un gatavo (arī vietas ekonomijas ziņā izdevīgi visu iepriekš safasēt):
- gaļa/zivis/jūrasveltes
- pelmeņi/zivju pirkstiņi (gadījumiem, kad nu ļoooti slinkums ko gatavot, vai arī nav laika...)
- zupām/buljonam (atgriezumi no gaļas/kauli/kūpinājumi/zaļumu kāti)
- zaļumi (dilles, pētersiļi, loki, utt. - ziemai)
- ogas un sēnes
- saldējums, bet tas nav bieži
- ledus
Ā - un vēl mētājas "vareņiku" paka, kam jau sen beidzies derīguma termiņš - izmantoju kompresēm pie sasitumiem, jo ledus man ne vienmēr ir sagatavots. :-D