Grūtniecība 19 gadu vecumā?

Reitings 1
Reģ: 29.06.2016
Sveiciens visām meitenēm. :)

Šis rīts iesākās ar šokējošām ziņām, jo uzzināju, ka esmu stāvoklī. No sākuma, protams, bija reāls šoks un izbrīns par to, bet pēc tam kaut kā nomierinājos un vērsos pēc palīdzības pie draugiem, jo tiešām nezināju, ko man šajā brīdī iesākt. Man ir 19 gadu. Pati uzskatu, ka tas ir pārāk agrs vecums bērnam, bet nu gadījās tā.
Tad, kad man parādījās pirmās aizdomas par to, ar draugu aprunājos un viņš to uztvēra diez ko mierīgi, bet to, ka manas aizdomas apstiprinājās - vēl neesmu pateikusi, jo mazliet baidos par viņa reakciju.
Ar vienu uzticamu cilvēku aprunājos un tiešām palika labāk, nomierinājos. Sapratu, ka tur nav par ko satraukties, jo bērns ir kaut kas svēts un man ir tikai 19 gadu, nevis 30, kad kaut ko varētu nokavēt, bet citi uzskata, ka man bērns šajā vecumā nav vajadzīgs, jo pati vēl esmu pusaudzis un man vajadzīga izglītība un skaista karjera.. Tāpēc iesaka man veikt abortu.. Bet es pati uzskatu, ka tas nav pareizi.
Es augstskolu mierīgi varu pabeigt arī pēc 2-3 gadiem, vismaz tās ir manas domas. Un mazliet iemetot aci nākotnē - ar puisi esam spējīgi sīci nodrošināt ar visu nepieciešamo un uzturēt.
Vecākus esmu informējusi, un vecāki ir gatavi jebkā palīdzēt..

Paldies. :)
29.06.2016 22:12 |

Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
Man viena učene skolas laikā no sākuma bija tiešām forša.
Tāda tīri sakarīga. Vienmēr paskaidroja visu.
Kā sadzima sīkie tā palika varen kašķīga. Sāka bļaut un aizrādīt uz pārējiem skolā, kuri neuzvedās. Tas bija ārprāc. Viņa nevis ar to savu stresaino bļaušanu nomierināja nemiera cēlājus, bet tieši otrādi uzkurināja. Bet, pirms tam viss bija normāli.
:-D:-D:-D
30.06.2016 14:29 |

Reitings 704
Reģ: 21.12.2015
Vecums ir cipars. Jā, ir reizes, kad ir pašsaprotami, ka ir par agru, bet kopumā - tas cipars neko nenozīmē. Ir 16 gados lieliskās mammas, ir 3 bērnu mātes, kurām vajadzētu ņemt bērnus nost arī 30+ gados.
Man piedzima 22 gados. Plānots. Šobrīd gan paspēju augstskolā turpināt mācības, tās pašas tiesības likt. Mums ar draugu labāk patīk variants, ka bērni ir agrāk - būs laiks un spēks izskraidīt līdzi; bērni izaugs un nebūs darbs ik pa laikam jāliek uz pauzes, nu un ceram uz otro jaunību + vēl iespējams mazbērnus sagaidīsim un varēsim ar tiem paārdīties.
30.06.2016 17:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)