Sveiciens visām meitenēm. :)
Šis rīts iesākās ar šokējošām ziņām, jo uzzināju, ka esmu stāvoklī. No sākuma, protams, bija reāls šoks un izbrīns par to, bet pēc tam kaut kā nomierinājos un vērsos pēc palīdzības pie draugiem, jo tiešām nezināju, ko man šajā brīdī iesākt. Man ir 19 gadu. Pati uzskatu, ka tas ir pārāk agrs vecums bērnam, bet nu gadījās tā.
Tad, kad man parādījās pirmās aizdomas par to, ar draugu aprunājos un viņš to uztvēra diez ko mierīgi, bet to, ka manas aizdomas apstiprinājās - vēl neesmu pateikusi, jo mazliet baidos par viņa reakciju.
Ar vienu uzticamu cilvēku aprunājos un tiešām palika labāk, nomierinājos. Sapratu, ka tur nav par ko satraukties, jo bērns ir kaut kas svēts un man ir tikai 19 gadu, nevis 30, kad kaut ko varētu nokavēt, bet citi uzskata, ka man bērns šajā vecumā nav vajadzīgs, jo pati vēl esmu pusaudzis un man vajadzīga izglītība un skaista karjera.. Tāpēc iesaka man veikt abortu.. Bet es pati uzskatu, ka tas nav pareizi.
Es augstskolu mierīgi varu pabeigt arī pēc 2-3 gadiem, vismaz tās ir manas domas. Un mazliet iemetot aci nākotnē - ar puisi esam spējīgi sīci nodrošināt ar visu nepieciešamo un uzturēt.
Vecākus esmu informējusi, un vecāki ir gatavi jebkā palīdzēt..
Paldies. :)