Ok, mērķauditorija lētticīgi lohi, tātad. Un ko darīt, mēģināt pārspēt populistus solīšanā? Tak cilvēki ir politiski neaktīvi, mazizglītoti un bezatbildīgi, bet kā uzlabot politisko kultūru pūlim - ilgtermiņa projekts, kuru šis pūlis padara arvien sarežģītāku.
Nordic Belle, es domāju, ka viņi vispār nebūtu iedomājušies par izstāšanos, ja viņi negūtu no tā kādu labumu
. . Vai Skotija un Īrija vēlēsies atdalīties, jo bija izteikti par palikšana. Lielā skaitā gados vecāki cilvēki balsoja par izstāšanos un jaunajiem būs nākotnē jādzīvo ar šī lēmuma iznākumu.
Es personīgi to vismaz daļēji saistu ar sabiedrībā valdošo toleranci pret "patiesības relativitāti". Cilvēkiem nezin kapēc šķiet, ka "bet man tā šķiet un es tam ticu" ir leģitīms iemesls, lai ļautu kādam p*st sev un citiem smadzenes, kaut gan ir labi redzams, zinātniski pierādīts un objektīvi patiess pretējais
Man visvairaak patík, ka te jùs spriezhat kà baigàs ekspertes, bet nemaz neatskjirat Íriju no Ziemeljírijas. Ja nu nezinat, Írija ir pavisam cita valsts un tur nekàds referendums par izstàshanos nav bijis
UK strādā apmēram1miljons eiropiešu
Mani tik ļoti fascinē dažu latviešu kārtējais aprobežotais viedoklis par globālām problēmām. Jo, varu uzsvērt, tā ir problēma, kas tieši vai netieši skars arī mūs, mūsu ekonomiku, eksportu un tml. Protams, diemžēl, daudziem, arī šeit, nav nekādas saprašanas, ko ES dod, - ne jau mēs par savu finansējumu vien, uzlabojam infrastruktūru, remontējam skolas, atbalstām un nodrošinām fondus Latvijas necilajai, bet esošajai saimnieciskajai darbībai, - tie ir ES fondi, kas ļāvuši realizēt lielu daļu projektu un pacelt mūs mazliet tuvāk Eiropas līmenim.