He he, draudzenēm un paziņām jau izklačots kā gāja, tagad vēl Cosmo meitenēm jāpastāsta :)
Bet nu patīkami , ka pajautā.
ņamsi tu laikam baigi piedomāji, lai es to brūnumu saķeru, sūtīji labas domas par mani + sauli :D jo brīnumainā kārtā pat mani Horvātijas saule nedaudz saķēra, vismaz seju, rokas. Ar vēderu un kājām gan ne visai, bet nu tāds ādas tips, neko darīt.
Bet tā gāja forši, kas man vislabāk patika, bija tās dienas, kad aizbraucām uz mazām ostas pilsētiņām, kur bija maz cilvēki, kur nebija tie tūristu bari, tam bija liela burvība. Bijām arī lielajās pilsētiņās, šo to apskatījām, bet nu tie tūristu bari nav man... Un tad tā foršā iespēja sauļoties uz jahtas mierā , klusumā, apkārt daba, nekādi cilvēku pūļi, tas bija fantastiski, tāpat ar peldēšanos, apstājies kādā līcītī , noenkuro jahtu un peldies divvientulībā, tas bija baigi forši.
No mīnusiem varu minēt gulēšanu uz jahtas, tas nav man, stāvējām gan uz vietas, bet nu nevarēju labi izgulēties, man tomēr labas viesnīcas un komforts ceļojumos ir nepieciešams, esmu izlepusi.
Horvātijā visās kafenēs jāēd zivis, visur kur ņēmām, tās bija fantastiski gardas. Alus un vīns bija katru vakaru, un saldējums uz katra stūra viņiem labs :D
Ogas pirkām tirdziņos, nu Spānijā un Itālijā bija gardākas. Vispār kā valsts un daba kopumā mani Itālija saista daudz vairāk par Horvātiju. Bet ceļojums tāpat bija izdevies un esmu labi atpūtusies (l)