Sveikas!!
lasu, cik visas jau sarosijusas, man liekas, ka man agrs rits un tik mostos ar savu mega kafijas kruzi, bet laikam jau nemaz tik agrs nav!!:)
sodien mazliet stresins, viram pirma darba diena jauna darba, tik loti gribas, lai vinam labi iet un viss izdodas!!:)
un es sev ari lieku motiveties un sodien darisu darbus un bus produktiva diena, pat ja nav saules!! saslegsu gaismu visur!!:D
Par klientiem runajot- zelta fraze, ko iemacijos no viena " business crisis manager" : vienmer pirms gribi, ko riebigu pateikt, vai eksplodet par suda situaciju, vajag pateikt: tas nav nekas personisks pret jums/ tas nav konkreti versts uz jums, bet.....
si fraze darbojas abos virzienos, gan klients gan pakalpojumu sniedzejs var izmantot, rezultats, abi ir spejigi izladeties, bet par konkreto situaciju, kas vinus vieno, ne vienam uz otru!!:) no manas pieredzes- loti, loti, loti labi darbojas!! :)
esmu laikam no cilvekiem, kam patik stradat ar klientiem, man patik rast risinajumus situacijam un atrast labakos risinajumus tiesi sim cilvekam! protams, dievinu ari savu jomu, un tur gan neciesu, ja prasa man risinajumu, bet klients griba ar "savam gudrajam" replikam to risinajumu, pat ja vinam nav ne jausmas ka lietas notiek, tad parasti ievelku dzili elpu, pasmaidu un pasaku, ka vis bus labi!:)