Izvirtuļi, dibenu čamdītāji, lūriķi utt

Reitings 1
Reģ: 17.06.2016
Kā tikt galā ar šādiem uzmācīgiem vīriešiem? Sajūta briesmīga, vakar vecrīgā dabuju bliezienu pa dibenu, nevar aprakstīt to aizkaitinājumu.
kāda Jums ir bijusi pieredze ar šāda veida ''vīriešiem''?
17.06.2016 14:25 |

Reitings 50
Reģ: 06.01.2016
Normāla dabas parādība -heteroseksuāliem tēviņiem ir tieksme skatīties uz sievietēm,jo īpaši trūcīgi ģērbtām;-).Un neliekuļosim ,daļa meiteņu tāpēc arī gērbjas pavedinoši,lai piesaistītu puišu uzmanību.Kā citādi lai izskaidro tādu minisvārciņu valkāšanu ,ka biksītes redzamas.Vai arī 1-2 izmēru mazāku šortu uzvilkšanu,kas tūlīt pārvēršas par stringiem.Protams ,ka meiteņu fiziska un mutvārdu aizskaršana nav pieļaujama,bet man patīk skatīties uz sievietēm(l).Protams cenšos neblenzt .
17.06.2016 15:35 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Pludmalēs, īpaši nomaļās gadās visādi frukti. Arī piebāztos autobusos. Ja ignorācija nestrādā, tad apsmeju krāniņu, ja tas nelīdz, ar pļaukām nekrāmējos, speru vai situ pa seju. Mani puikas skolas laikā samācīja kauties. Un, ja vajag, izmantoju. Pretî neviens nav sitis.
17.06.2016 15:41 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Esmu pieradusi, ka uz mani skatās un atskatās gan vīrieši gan sievietes, bet tie skatieni netraucē. Nepatīkami, ir ja uzkrītoši blenž, vai ejot no mugurpuses vēl izsaka kādu piezīmi par kājām, dibenu utt, braucot garām uzpīpina utt., tas uzreiz rada kaut kādu ne pārāk patīkamu sajūtu.
17.06.2016 15:47 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Carpe Diem

nu vismaz ir ko atcerēties :D
17.06.2016 15:49 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
Pretî neviens nav sitis.

Man būtu bail - ja nu nepalaimējas un tomēr sit pretī(t)

Tieši šodien gadījās, kas līdzīgi nepatīkams kā apspriestā tēma.
Tāds iedzēris/pusbomzīgs tipiņš ar sīko (~9g) iet pa ielu, attālumā jau redzu, ka viņš kaut ko vīrietim prasīja, nodomāju, ka naudu, tagad nāk tuvāk man, pēkšņi izkarina mēli laukā un žvinguļo uz visām pusēm to. Man acis kubā, samulsu, ka tā vispār var būt. Pēc tam domāju, ka moš vajadzēja uzšaut pa ķobi - iespējams viss vietās atlidotu, bet nu viņš izskatījās tāds, ka varētu dabūt pretī tā, ka maz neliekas + maku izvilktu.
17.06.2016 15:52 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Un nemēdzu ģērbties izaicinoši, superīsos mini svārciņos vai lieliem dekoltē izgriezumiem. No patīkamiem skatieniem vēl ir tādi, kas ejot garām skatās virsu un noķerot manu acu skatienu uzsmaida, skatās uz seju, acīs paskatās, bet neblenž piemēram uz krūtīm, dibenu, kājām utt.
17.06.2016 15:56 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Manuprāt ir dažādi vīrieši.. un ir tādi no kuriem būs patīkami jebkurai kaut vieglu uzsitienu pa dupsi saņemt un ir tādi no kuriem pat viegls smaids un acs piemiedziens derdzās! :-D
17.06.2016 16:16 |

Reitings 285
Traki, ka lielākā daļa komnetētāju to uzskata par normu un "dabiskiem" vīriešu instinktiem, kā arī vaino pašas sievietes par viņu apģērbu izvēli.
Tā ir tieši tā pati domāšana, kā tad, kad izvarotām sievietēm tiek jautāts, kas viņām bija mugurā - it kā vainīgais nebūtu izvarotājs, bet pati sieviete.
Jebkurš cilvēks ir pelnījis cieņpilnu attieksmi pret sevi, neatkarīgi no tā, kas viņam/ai mugurā.
Apgrābstīšana, blenšana, svilpšana utml. nav komplimenti, tā ir necieņas izrādīšana, ti. sieviete = objekts manam priekam, nevis cilvēks. Kā jau meitenes aprakstīja, sajūtas tiekot tā nopētītai/apčamditai, ir viekārši pretīgas. Tās, kas tiešam alkst šādas uzmanības varbūt to izbauda, bet tā noteikti ir mazākā sieviešu daļa. Tā kā vīriešiem vienkārši vajadzētu iemācīties izteikt komplimentus citā veidā, ar galvu slimajiem jāiet ārstēties, un sievietēm skaidri jāiestājas pret šādu uzvedību un jaliek saprast, ka tas nav pieņemami. Manuprāt vienīgi tā kaut kas var mainīties.
17.06.2016 16:20 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nē, es neuzskatu, ka sieviete būtu vainīga, ja viņu izvaro. Bet sūdzēties par to, ka skatās, kamēr pašai ap dirsu apsieta šallīte un augšdaļā salvetes lieluma krekliņš uzvilkts, manuprāt, ir nekorekti.
17.06.2016 16:22 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Vajag tā kā ir arābu zemēs, lielākā daļa staigā tajos paltrakos kur nekas nav redzams:-D

Tas, ka neuzkrītoši skatās, kā Rvis minēja ir vienkārši jau gēnos ierakstīts. Un nav jābūt maucīgi apģērbušai, kur viss izlikts apskatei, bet ja sieviete ir vizuāli simpātiska (gaumes jautājums, man tieši Rvis pieminētās lielās krūtis nepatīk :D ), tad vienalga vai būs ģērbusies džinsos vai minisvārtkos. Piemēram man patīk, kad redzu sievietes vasarā ar tādiem gariem, līdz zemei svārkiem (plāniem). It kā kājas nosegtas, bet vienalga piesaista skatienu. Tas viss notiek instinktīvi.

Jūs, sievietes galu galā skaitāties skaistais dzimums. Būtu jāpriecājas, ka tādi kā es ar Rvis paslepšus novērtējam jūsu skaistumu(l):-P

Bet tie, kas aizskar fiziski/mutiski vai atklāti skatās virsū, tādi gan ir slimie tipiņi! Ja ir bailes no tādiem, tad vajag apgūt elementārāko pašaizsardzību vai nēsāt gāzes pistoli. Gan šie apdedzināsies, tad nākošreiz apdomāsies vai ir vērts uzmākties.
Ja skatās tieši virsū, un nepatīk, tad var pieiet klāt un pateikt kaut ko tamlīdzīgu: Ko lūri? Lasies!
Vai vnk ignorēt.
17.06.2016 16:24 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Par laimi, man vēl nav gadījies, ka mani kāds mēģinātu apgrābstīt. Bija viens čalis tusiņā, bet viņš ātri likās mierā, kad saprata, ka man tas nepatīk. :)
Savukārt man atkal patīk, ja no garāmbraucošas mašīnas +/- mana vecuma džeki uzpīpina vai kaut ko pasaka pa logu. Man kaut kā garastāvokli paceļ, arī nav tik bail, jo neviens vēl nekad nav stājies malā un vilcis mašīnā iekšā. ;)
17.06.2016 16:34 |

Reitings 61
Reģ: 12.05.2016
Atklāti sakot, arī es esmu bijusi situācijā, kad sajutos ļoti pazemota.
Kaut kāds vīrietis 30+, aptuveni..veikalā stāvu pie kāda no stendiem, pētu vai meklēju,kas meklējams..un jūtu, ka aiz muguras kāds nostājas. Nu ko - domāju,ka esmu priekšā visam stenda un pavirzos. Uzmetu aci uz aizmuguri un tur tas vecis pieliecies ar manu svārku apakšmalu rokās:-O. Svārki bija līdz celim un gaisīgi. Tajā brīdī man vienkārši uzsita tādu asaru vilni, bet tad uznāca dusmas...es sagrābu viņa roku un stingri pagriezu tā, ka viņš saliecās un paprasīju vai kaut kas pazudis?
Viņš, protams, aizgāja, bet es fiksi izgāju no veikala un noraudājos.
17.06.2016 16:48 |

Reitings 61
un ir tādi no kuriem būs patīkami jebkurai kaut vieglu uzsitienu pa dupsi saņemt

Nezinu gan kā būtu jāizskatās svešam vīrietim, lai es tvīktu par to, ka kungs, redz, palaiž savus nagus(e)
Man šādu uzmanību nevajag un neprasās.
17.06.2016 16:50 |

Reitings 285
Redziet, novilkt to līniju, kas ir piedienīgs apģērbs un kas nav, ir pilnīgi neiespējami. Ja to pajautātu kaut vai šī paša foruma dalībniecēm, mēs dabūtu 100 un 1 atšķirīgu viedokli par to, kas ir piedienīgs apģērbs, nemaz nerunājot par dažādām situācijām, klimata apstākļiem, utml.
ASV neskaitāmās skolās ir tādi dresscode, ka nu tikai. Tank tops uz lencītām aizliegti, šorti, kas ir virs ceļa arī, tikai tāpēc, lai "nekārdinātu" puišus un viņi varētu "koncentrēties mācībām".
Tās ir pēdējās muļķības. Cilvēki ir jāciena neatkarīgi no viņu dzimuma vai tā, kas viņiem mugurā. Sievietes īsie svārki vai dekoltē nedod vīrietim tiesības izturēties pret viņu kā pēdējam ķēmam.
17.06.2016 16:50 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Lai tik pamēģina! :-D
17.06.2016 16:51 |

Reitings 12990
Un kāds būtu iemesls, kāpēc sievietes velk tāda veida apģērbu? Jo patīk staigāt pliku dirsu, bet negrib, lai kāds skatās, jo tas nav viņas mērķis? Un es tagad runāju par reāli nepiedienīgu, pat ne par robežām, reāli tādu, kur visi dibena vaigi redzami, krūtīm knapi nosegti krūšu gali. Ne pēc vienas definīcijas tas nav pieklājīgs apģērbs.
17.06.2016 16:52 |

Reitings 61
Un es tagad runāju par reāli nepiedienīgu, pat ne par robežām, reāli tādu, kur visi dibena vaigi redzami, krūtīm knapi nosegti krūšu gali.

Nu cik sievietes, reāli uz ielas tādas staigā?
Es tādas neesmu manījusi.
17.06.2016 16:54 |

Reitings 12990
Es runāju par klubiem un sūkstīšanos, ka uz viņām skatās (pat ne pieskaršanos, to nepieminu).
17.06.2016 16:55 |

Reitings 12651
Nesen bija tieši viens tāds gadījums, man viss ok ar apģērbu, dekoltē vispār līdz kaklam nosegts bija, domāju, ka pie vainas bija kurpes(!!). Bet, nu, tik pretīgi, es arī domāju, ka tādiem galvā kaut kas nav riktīgi, kas arī izskaidro to, ka pie meitenes nevar tikt un jāpalaiž savas pretīgās rokas, bveee. Tajā brīdī man arī bija tādas dusmas, bet, nu, nevarēju neko izdarīt, jo stāvēju pie bankomāta un darbojos tur, kamēr šis vienk pagāja garām..pēc tam jau negribējās skriet pakaļ. Nezinu, ko būtu normālā gadījumā darījusi, visticamāk pateikusi visu, ko es par to šmurguli domāju.

Manuprāt ir dažādi vīrieši.. un ir tādi no kuriem būs patīkami jebkurai kaut vieglu uzsitienu pa dupsi saņemt un ir tādi no kuriem pat viegls smaids un acs piemiedziens derdzās!

Un šim arī nepiekrītu, man tas nepatiktu jebkādā izpildījumā, šķiet pazemojoši.
17.06.2016 16:58 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jā, tāda slimīga pētīšana un grabstīšanās ir atbaidoša!

Atceros, ka vienreiz bija mūsmājās ballīte un kā parasti, kāds palūdza paķert paziņu, kuru nepazinu.. ok.. stāvu virtuvē ar nazi un kaut ko griezu.. šis nezināms čalis pienāk un it kā nejauši pieskaras man zem vidukļa no aizmugures.. ok, pirmo reizi nereaģēju, jo mazums netīšām sanāca. Pēc tam, kad tas notika 3. reizi, vnk ar nazi rokā pagriezos un mierīgā balsī ar smaidu uz lūpām teicu, ka ja vēlreiz viņš tā netīšām iegrābsies, kur nevajag, tad ar šo pašu nazi viņam šo to likvidēšu. Lieku reizi nebija viņam jāatkārto..

Ai, tas bija sen, bet nu mācība nevilkt uz mājām nepazīstamus cilvēkus - pat paziņu paziņas.
17.06.2016 17:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)