Čau,
Mani sauc Kristaps. Šobrīd mācos par fitnesa treneri, sertifikātu iegūšu 2016. gada septembrī.
Pirms atklāju vairāk, vēlos piebilst, ka visa informācija, ar kuru dalīšos, būs bezmaksas. Līdz sertifikāta iegūšanai par padomiem un jebkādu palīdzību, kas saistīta ar sportu un veselīgu dzīvesveidu, neprasīšu nekādu finansiālu atlīdzību.
Es vēlos iemācīties mācīt. Esmu ieguvis nepieciešamās zināšanas studiju periodā (Kā arī no agras bērnības nodarbojoties ar dažādiem sporta veidiem). Taču zināšanas vien nepadara par labu treneri – vēlos iemācīties šīs zināšanas nodot arī citiem.
Tādēļ arī vēršos pie jums, foruma biedri. Vai šeit ir kāds, kurš nav mierā ar savu fizisko labsajūtu, enerģijas līmeni, izskatu? Vai šīm negatīvajām sajūtām par iemeslu varētu būt mazkustīgs dzīvesveids, neatbilstoša ķermeņa masa, nepareizs uzturs?
Vēlos un varu palīdzēt sekojošajos jautājumos:
1) Diētas principu izskaidrošana, uztura plāna izveide (uzzināsiet, cik kalorijas dienā jāuzņem, lai zaudētu/saglabātu/palielinātu ķermeņa masu. Kuri ēdieni ir veselīgāki par citiem? Kā ēst veselīgi un garšīgi, netērējot tam daudz naudas?!
2) Ieteikumi saistībā ar fizisko slodzi:
a) Mājas apstākļos (skriešana ārā, vingrinājumi ar savu svaru utt. - programmas izveide);
b) Trenažieru zālē (spēšu sniegt tikai vingrinājumu/treniņprogrammas rekomendācijas, kategoriski neiesaku cilāt svarus, ja neesi apguvis izpildes tehniku pie trenera. Ja esi, tad spēju sastādīt pilnvērtīgu treniņu plānu - jautā!).
3) Treniņi kopā ar mani un citiem biedriem:
a) Grupu treniņi parkā (Vērmanes/Ziedoņa/Kronvalda parki)
b) Individuālie treniņi svaru zālē (myfitness – Berga Bazārs vai Olimpia) (1-2 trenējamie).
Tātad – ja vienkārši vēlies uzzināt ko jaunu par to, kā veselīgāk sportot vai kā veselīgāk ēst – droši raksti! Ceru, ka mani padomi būs noderīgi un tiks ieviesti praksē.
Vēlies sākt aktīvi sportot, dzīvot veselīgāk, bet grūti atrast motivāciju, lai ieviestu vajadzīgās pārmaiņas vai arī negribi to darīt vientulībā? PIESAKIES! Ne tikai es centīšos tev palīdzēt rast motivāciju, bet arī citi grupas biedri - ar nosacījumu, ja kāds vispār pieteiksies :-D Trenēties vienam ir grūtāk – mēs, cilvēki, esam vislabākie argumentētāji, kad jāpārliecina sevi kaut ko nedarīt, bet grupas apstākļos izjūti arī atbildību pret citiem, kas parasti ir spēcīgs motivators.
Nevienam neliegšu dalību grupu nodarbībās. Ceru, ka pieteiksies gribētāji arī uz privātajiem treniņiem trenažieru zālē.
Lūdzu, nerakstiet man šajā portālā. Lai sazinātos ar mani, būs jāpiereģistrējas manis veidotā, slēgtā Facebook grupā un Facebook arī sazināšos ar gribētājiem. (Laika gaitā grupai tiks nomainīts nosaukums un tā kļūs par “atvēŗtu”)
Ja kādu šī ideja ieinteresēja, lūdzu, iekomentē tepat un pēcāk ielikšu Facebook grupas adresi :-)
Paldies,
Kristaps.