Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Saldējums POLS

 
Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Cosmo ekspertu komanda, vai kāds var man pastāstīt atšķīrību starp:



un



Abi balti, ar šokolādi apkārt, garšo arī manuprāt vienādi :D tad kur ir atškirība? :D
14.06.2016 15:06 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Varbūt viens no piena otrs no krējuma gatavots???? :-D
14.06.2016 15:08 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Varbūt jauns iepakojums?
14.06.2016 15:09 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Plombīrs skaitās augstvērtīgāks un kalorijām bagātāks, lielāku tauku saturu - 12% :-)
Klasiskajā saldējumā tauku saturs var būt līdz vai ir 10% ;-)
14.06.2016 15:13 |
 
Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Rebelsoul doma apmēram tāda, ka plombīrs no pilnpiena, klasiskais no vājpiena? Apmēram tā?
14.06.2016 15:18 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Domāju, ka vairāk saldā krējuma :-)
14.06.2016 15:21 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Aizej uz veikalu, paņem abus saldējumus un izlasi aprakstu/sastāvu. :D
14.06.2016 15:21 |
 
Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Plombīrs ir no saldā krējuma - tumīgāks, krēmīgāks. Klasiskias no piena, pliekanāks, ūdeņaināk, ar ledus kristāliņiem masā parasti. Uz kociņa man labāk patīk piena saldējums (klasiskais Pols), un es pilnīgi notiekti sagaršoju starpību.
14.06.2016 15:23 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Viens ir vaniļas , otrs krējuma
14.06.2016 15:46 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
jebkurā gadījumā man klasiskais garšo labāk nekā plombīrs, bet, kur atšķirība, es nezinu :D
14.06.2016 17:29 |
 
Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
starpcitu, pols bija lv vai ne ?
14.06.2016 17:39 |
 
Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Vevay, Polu jau no 1950. gadiem ražo Rīgas Piena Kombināts, kas tagad iekļāvies Food Union.
14.06.2016 20:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!