Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārdevējas attieksme

Reitings 190
Reģ: 06.09.2015
Čau!
Garlaicīgā darbadienā sagribējās pacepties par vienu pretīgu pārdevēju no Maximas :-/
Vakar biju veikalā, meklēju apaļās maizītes hamburgeriem (zinu, zinu - veselīgi :-D ), biju jau 4 (!!!) veikalus apstaigājusi, bet kā nav, tā nav. Aizgāju uz Maximu, arī neatradu, domāju, ka nevar tā būt, pajautāju pārdevējai pie salātu stenda, vai nav apaļo maizīšu, viņa atteica, ka Mantingas apalo maizīšu nav, es pateicu paldies par info un palūdzu salātiņus. Viņa nosver, iedod bez vārdiem, un es domāju - bet ir taču citas firmas, ne tikai Mantinga... varbūt es vienkārši neredzēju, kaut kur nobāztas?
Pajautāju - varbūt ir kādas citas firmas apaļās maizītes? Viņa pacēla balsi un sāka ļoti asi skaldīt, ka neesot viņiem tādu maizīšu, sāka skriet uz priekšu un māt katra groziņa virzienā, ka tur esot ar spinātiem un kruasāni un ar ķiplokiem un viss kas, ko man vēl vajagot?! Es saku - parastas, apaļas maizites. Viņa izbolīja acis un uzbrēca - ko es varu izdarīt, ka mums viņas neatveda, nu? Ja neesot, tad neesot, lai es paņemot acis rokās.

es mierīgi atbildēju ka tas nekas, un aizgāju prom. Dzirdēju tikai to, ka jauniņais praktikants viņai prasīja, kāpēc tā atbild un ko tik kašķīga.

Pirmo reizi sastapos ar tādu attieksmi, un ja godīgi, sajutos drausmīgi un pazemoti. reāli - nebija nekādas rindas, neviena pircēja uz to brīdi... Godīgi - vakar tā vien gribēju aiziet pie vadītājas un pasūdzēties par to maitu.
14.06.2016 13:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es nezinu kāds maksimā izkārtojums, bet rimi katram sveramajam stendam savs pārdevējs : zivīm, gaļai, salātiem un klētij. Citos stendis viņi nebāžas. Tāpat ir zāles pārdevēji/izkārtotāji/krāvēji ( tiem tad var pasīt ) un kasieri.
15.06.2016 13:04 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Pārdevējs ir orākuls, es vienmēr jautāju ne tikai par maizi salātu vecenēm, bet arī pazīlēt nākotni no plaukstas.

:-D
15.06.2016 13:05 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
tā ir maxima, maximā ljaudis strādā daudz stundas, noskogotas mainjas par mazu algu. plus, pārtraukumos jāiet plaukti krāmēt, nevis atpūsties. (tā dzirdēts) man, personīgi, nav nekādas īpašās ekspektācijas no maxima pārdevējām. sky veikalos gan es būtu šokā par kko tādu :D
15.06.2016 20:33 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tieši tāpēc pārdevēja darbs ir viens no grūtākajiem, jo nevar stiept uz darbu līdzi personīgās problēmas, tāpēc, ka klientiem tavas personīgās problēmas neinteresē. Nevienam neinteresē, ka tev mājās suns nomira vai ka šodien jau trīsdesmit klienti pajautāja, kur ir apaļā maize, un nevienam neinteresē, ka tu strādā jau devīto stundu pēc kārtas vai to, ka saņem minimālo algu - tu, pārdevējs (vai zāles darbinieks) tāpēc arī esi tur, lai atbildētu uz klientu debīlajiem jautājumiem, nevis lai krāmētu salātus traukā. Tu neesi salātu krāmētājs, tu esi zāles darbinieks. Zālē, kurā ir cilvēki, ar kuriem tev jākomunicē. Tāpēc tāda pārdevējas attieksme nav pieņemama.
Un es to nesaku kā izlepusi kundzīte no Range Rover, es pati esmu bijusi pārdevēja, un zinu, cik grūti ir būt normālam visas dienas garumā un neuzbrēkt visiem idiotiem, kas jautā acīmredzamus jautājumus - laipni un nelaipni - jau simto reizi pa visu dienu. Pēc pusgada jebkurš pārdevējs ienīst visus cilvēkus, bet vai kādam no klientiem tas ir jāzina? Nē. Ja nevari paturēt savu sāpi ārpus darba, tad jāmeklē tāds darbs, kur to nevajag darīt, taču tas noteikti tad nav darbs ar klientiem nekādā jomā.
16.06.2016 08:20 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Piekrītu TRY komentāram. Nevienu pircēju neinteresē tavas likstas, bet profesionalitāte. Tev maksā un Tu atbildi. Viss. :D
16.06.2016 09:15 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nee nu, aitas kaut kaadas :-D

Maigaa dveesele parupjaakas paardeveejas deelj uzcepusi teemu :-D Gribi normaalu servisu, ej uz normaala liimenja lielveikaliem. Pamostieties no savaam kjiiselja upeem un rozaa zilonjiem. Nebuus jums centraaltirguu taads serviss kaa Versace veikalaa, nebuus juusu BMW taads serviss pie Grishas garaazhaa kaa BMW autocentraa utt/u.tml.

Tagad vesela varza blees par to "kaa vajadzeetu buut" :-D Kjiiselis nepluust upees un rozaa zilonji nelido, tragjeedija :-D Viss, daargaa autore, ej pie psihoterapeita, beigas klaat :-D
16.06.2016 12:32 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tieši tāpēc pārdevēja darbs ir viens no grūtākajiem, jo nevar stiept uz darbu līdzi personīgās problēmas, tāpēc, ka klientiem tavas personīgās problēmas neinteresē.
Man jau šķiet, ka tas ir vairumā profesiju..
16.06.2016 13:37 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Die Kleine Hexe - Tu esi izcils piemērs iepriekš apspriestajam, ka rupjība un nepieklājība tiek ieaudzināta vai vismaz tam, ka LV rupji būt ir normāli :)
16.06.2016 14:14 |

Reitings 190
Meičas, izlasiet visu, un tad komentējiet - es pajautāju tikai DIVREIZ. Un nevis vienu un to pašu jautājumu. es pārjautāju vēlreiz TIKAI tāpēc, ka pārdevēja nesniedza normālu atbildi, bet tikai par vienu konkrētu firmu. Man taču nevajag no tās firmas, man to preci vajag vispār, man taču pofig, kruta vai nekruta maize.
16.06.2016 14:24 |

Reitings 190
Bet jā... tā rupjība visapkārt ļoti apbēdina, īpaši no meiteņu, sieviešu puses. Ej pa ielu un tevi nicīgi nopēta no galvas līdz kājām, kā tādu...īpatnējo. Pat bankas rindā man bezkaunīgi iesita ar elkoni ribās, un ne netīšām. Tikai tāpēc, ka neļāvu iespraukties pirms manis, es rindā biju stāvējusi jau minūtes 40, un pēkšņi sieviete aizmugurē aiz manis tālāk, rindas vidū stāv, stāv, un izdomā līst priekšā. Bez vārdiem, bez nekā.
16.06.2016 14:31 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Jebkura veikala vaditaja tev paskaidrotu ka katra firma ved savu produkciju konkretas nedelas dienas. Pardeveja aiz virtina slielveikala var nezinat kas ko un kad ved, un vai nav izpirkta prokukcija vai vispar atvesta jau ir ;-)
16.06.2016 14:31 |

Reitings 23705
Pat bankas rindā man bezkaunīgi iesita ar elkoni ribās, un ne netīšām. Tikai tāpēc, ka neļāvu iespraukties pirms manis, es rindā biju stāvējusi jau minūtes 40, un pēkšņi sieviete aizmugurē aiz manis tālāk, rindas vidū stāv, stāv, un izdomā līst priekšā. Bez vārdiem, bez nekā.
:-O:-O:-O Kada rinda? Gan banka , gan pasta ir numurinu sistema automatizeta sen jau cilvek ;-)
16.06.2016 14:32 |

Reitings 23705
rindas vidū stāv, stāv, un izdomā līst priekšā.
Tatad rinda pienaca, ir privata kontu apkalposana , un daudz citu opciju. Un nereti privatie var 20 min stavet, kamer darijumi virs 10000 tiks apkalpoti momenta, jo to dara cits klientu apkalpotajs, un tur mazaka rinda. ;-);-)
16.06.2016 14:35 |

Reitings 190
Rīdziniec, tas notika pirms kādiem gadiem.
P.S. Neesmu rīdziniece, bet no daudz mazākas pilsētas, kur vēl numuriņu tajā laikā nebija
16.06.2016 14:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits