Pārdevējas attieksme

Reitings 190
Reģ: 06.09.2015
Čau!
Garlaicīgā darbadienā sagribējās pacepties par vienu pretīgu pārdevēju no Maximas :-/
Vakar biju veikalā, meklēju apaļās maizītes hamburgeriem (zinu, zinu - veselīgi :-D ), biju jau 4 (!!!) veikalus apstaigājusi, bet kā nav, tā nav. Aizgāju uz Maximu, arī neatradu, domāju, ka nevar tā būt, pajautāju pārdevējai pie salātu stenda, vai nav apaļo maizīšu, viņa atteica, ka Mantingas apalo maizīšu nav, es pateicu paldies par info un palūdzu salātiņus. Viņa nosver, iedod bez vārdiem, un es domāju - bet ir taču citas firmas, ne tikai Mantinga... varbūt es vienkārši neredzēju, kaut kur nobāztas?
Pajautāju - varbūt ir kādas citas firmas apaļās maizītes? Viņa pacēla balsi un sāka ļoti asi skaldīt, ka neesot viņiem tādu maizīšu, sāka skriet uz priekšu un māt katra groziņa virzienā, ka tur esot ar spinātiem un kruasāni un ar ķiplokiem un viss kas, ko man vēl vajagot?! Es saku - parastas, apaļas maizites. Viņa izbolīja acis un uzbrēca - ko es varu izdarīt, ka mums viņas neatveda, nu? Ja neesot, tad neesot, lai es paņemot acis rokās.

es mierīgi atbildēju ka tas nekas, un aizgāju prom. Dzirdēju tikai to, ka jauniņais praktikants viņai prasīja, kāpēc tā atbild un ko tik kašķīga.

Pirmo reizi sastapos ar tādu attieksmi, un ja godīgi, sajutos drausmīgi un pazemoti. reāli - nebija nekādas rindas, neviena pircēja uz to brīdi... Godīgi - vakar tā vien gribēju aiziet pie vadītājas un pasūdzēties par to maitu.
14.06.2016 13:15 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Salātu nodaļas darbiniecei nav jāskraida un jāmeklē maizītes.
Viņas darbs ir salātu nodaļā neviss pārzināt visa veikala produkciju izvietojumu un kas ir ,kas nav no cita veida produktiem.

Bet vai tad tas uzreiz viņai dod tiesības rupji atbildēt? Varēja taču laipni atbildēt, lai jautā citai pārdevējai.
Pēc šīs diskusijas var ļoti labi redzēt, cik daudz Latvijā ir rupju, nelaipnu un, acīmredzot, nelaimīgu cilvēku. Skumji.
14.06.2016 14:46 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Bet vai tad tas uzreiz viņai dod tiesības rupji atbildēt? Varēja taču laipni atbildēt, lai jautā citai pārdevējai.
Pēc šīs diskusijas var ļoti labi redzēt, cik daudz Latvijā ir rupju, nelaipnu un, acīmredzot, nelaimīgu cilvēku. Skumji.

+++
Un tad jau arī sanāk, ka pie katras nodaļas ir jābūt kādai personai, kam pajautāt, jo neies taču prasīt gurķu tantei, kur viņiem stāv rīsi. :D Savā piemājas Rimi, piestaigājot reizi nedēļā, varu atrast visu, kas nepieciešams, kāpēc gan cilvēks, kurš katru dienu iet uz to veikalu nevarētu norādīt vismaz aptuveno virzienu, kur tas varētu atrasties? Ir gadījies arī tā, ka skaļi prātoju, kur kaut kas atrodas (ne veikalā, bet apskates objekts) un kāds cilvēks no malas atvainojās, ka iejaucās, bet toties māk palīdzēt pat neprasot! Lūk, tas ir jauki. :)
14.06.2016 14:56 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Aizej shodien uz to pashu veikalu,atrodi to pashu paardeveeju un maigaa tonii pajautaa: ''Jums maiziites ir?''

+1 :D
nez, man ar pirmo reizi pielektu, ka, ja saka, ka nav, tad nav un viss.
14.06.2016 14:57 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016

pajautāju pārdevējai pie salātu stenda, vai nav apaļo maizīšu, viņa atteica, ka Mantingas apalo maizīšu nav, es pateicu paldies par info un palūdzu salātiņus.

un es domāju - bet ir taču citas firmas, ne tikai Mantinga... varbūt es vienkārši neredzēju, kaut kur nobāztas?

Kāda pārdevēja tāda arī autore :-D 4 veikalus apstaigāt, lai atrastu tās īpašās maizītes, liela pacietība ;-)
14.06.2016 14:58 |

Reitings 190
Man bija vienalga, kādas maizītes - ka tikai maizītes, tāpēc pārjautāju - varbūt ir kādas citas, nevis tieši TĀS firmas, ko viņa man uzreiz teica. Es jau pirmo reizi jautāju vispārīgi, bet viņa man atbildēja par vienu noteiktu firmu, un tikai tāpēc pārjautāju vēlreiz, jo bieži ir tā gadījies, ka vienkārši jāpajautā, lai ko atrastu.
Mans tonis bija draudzīgs, ar smaidu. Pati šobrīd strādāju klientu apkalpošanā un zinu, kāda attieksme ir pieļaujama, un kāda ne gan pret klientu, gan klientam pret pārdevēju.
Jautāju tieši viņai, jo neviens cits pārdevējs apkārt nestaigāja un pie citām vitrīnām pārdevēji bija aizņemti, turpretī viņa nebija (P.S. tas salātu stends atrodas tieši BLAKUS maizes stendam). pirms tam apmēram 5 min. meklēju citu pārdevēju, bet nevienu neatradu, nejautāju kuram katram. :-)

Neaizgāju pasūdzēties tieši cilvēciskā aspekta dēļ - kas zina, kāda viņai bijusi diena. bet izgāzt to uz klientu nekādā gadījumā nav pieļaujams.

Gudriniek Rvi - es biju pieklājīga, un pat pēc viņas uzdirsiena
atbildēju pieklājīgi un vienkārši aizgāju prom. Nav, nu NAV pieļaujama tāda attieksme.
14.06.2016 14:59 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Neaizgāju pasūdzēties tieši cilvēciskā aspekta dēļ - kas zina, kāda viņai bijusi diena. bet izgāzt to uz klientu nekādā gadījumā nav pieļaujams.

Nū, cilvēciski var būt arī sūdzību uzrakstīt, ja to raksta prātīgi, nevis izgāž visas dusmas epastā. Manā darbā cilvēki diezgan bieži rakstīja sūdzības (liels veikals, ļoti daudz klientu), nekas briesmīgs nenotika. Dažas vadība ņēma vērā, par dažām pasauca uz pārrunām, par dažām pasmējās. Atlaists neviens netika. Iesaku sūdzību uzrakstīt + pārstāt cepties cosmo :) Ja tante defaultā īgna, viņai tas palīdzēs savu rīcību pārdomāt.
14.06.2016 15:05 |

Reitings 190
Es jautāju vienkārši - apaļas maizītes. Man taču vienalga kādas. Jo godīgi saku - apstaigāju 4 veikalus, bet nu piedošanu, uz to brīdi man batonu nevajadzēja, vien parastas,apaļas maizītes.
nez, man ar pirmo reizi pielektu, ka, ja saka, ka nav, tad nav un viss.

Nu, viņa teica par vienām noteiktām maizītēm, bet man vajadzēja maizītes vispār, vienalga kādas, es taču nejautāju tieši par tām.

Ceru, ka apskaidrība radās, ka uzbāzīgi vairākas reizes nejautāju par tām vienīgajām maizītēm? :-D
14.06.2016 15:06 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Tās maizes taču ir katrā Rimi un Maxima (varbūt kaut kādā pavisam mazā nav vai ja ir izpirktas, bet citādi). Es domāju tās, kuras stāv pie visām citām maizēm, lavašiem utt. (t)
14.06.2016 15:06 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Ak dievs, pietiks taču par tām maizītēm taisnoties!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
14.06.2016 15:08 |

Reitings 190
KitijaK, redz, ka nebija, biju SuperNetto, Rimi, Maximā, Betā ... bet redz, ka nebija! :-D
14.06.2016 15:08 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Esmu strādājusi klientu apkalpošanā un zinu, cik, atvainojiet, debīli mēdz būt cilvēki ar saviem stulbajiem jautājumiem, tāpēc es pat saprotu, kāpēc viņai izbesīja :D Maizes nodaļa nav tik milzonīga, tak aizej paskaties. Ja tur nav, tad gan jau nebūs, nevis 3x vēl jautāt :D

Protams, ir arī pretīgas pārdevējas, bet Tu šeit nemini, kā pati runāji ar viņu, tikai uzsver, ka laipni, bet varbūt tomēr bik uzbāzīgi? Varbūt tā pārdevēja nemaz neuzbrēca?
14.06.2016 15:12 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
mauvii tu uz lielajiem gāji?Ok 2xmaximā varētu vel nebūt, bet 3x jau gan man liekas ka vienmēr ir. Lielajā Alfas Rimī arī lielākoties ir. Nu varbūt ļoti neveiksmīga diena tev gadījusies ka neatradi.
14.06.2016 15:15 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Tad varbūt tā ir zīme, ka tev nevajag burgerus? :D :D Nezinu, es vienmēr esmu redzējusi šādas jebkurā Maxima, Rimi tīklos:

Un vēl ir kaut kādas citas firmas.

Vai arī tu meklēji kaut kādas krutākas, kuras stāv pie bulciņām (?) Jo nesapratu par tām spinātmaizītēm un kruasāniem. :D
14.06.2016 15:16 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Ja tik traka tā maizīšu problēma, vieglāk un ātrāk bija uzcept pašai :-P
14.06.2016 15:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
KitijaK Tevis ieliktās esmu redzējusi rimi, bet cik toreiz izskatījās, tad viņas laikam uz izķeršanu bija jo pēdējā paciņa stāvēja un papildus bija jāņem citas firmas :D

Maximā šīs neesmu gan redzējusi, bet tā ir 2x maxima.
14.06.2016 15:17 |

Reitings 190
Miss Joker, laikam bija neveiksmīga diena.

Apple_Pie
, nu neesmu es tāda riebekle, tāpēc arī esmu sašutusi par attieksmi, kura nāca atpakaļ. nejautāju es uzbāzīgi, vairāk kā 'itkā, starp citu'. Bet nu, pacepos, pietiek, ko tur daudz. Pirmo reizi sastapos ar tik riebīgu attieksmi, jo pēc dabas, cik zinu, esmu jauks cilvēks(l)
14.06.2016 15:18 |

Reitings 190
Vai arī tu meklēji kaut kādas krutākas, kuras stāv pie bulciņām (?) Jo nesapratu par tām spinātmaizītēm un kruasāniem.

Pofig, kādas. Vienkārši - maizītes :-D:-D:-D Viņa man par tām krutajām brauca virsū, tas viss :-D:-D:-D
14.06.2016 15:19 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Varbūt Tavs pārlieku lielais jaukums viņu izbesīja :D
14.06.2016 15:19 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Atvaino, bet es nekad neesmu pie bulciņām redzējusi tās maizītes, parasti viņas ir stendos kur stāv parastā maize :-Dhttps://www.google.lv/search?q=burgermaizītes&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjG2rqHwKfNAhXIjCwKHSfqBv4Q_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=burgera+maiz%C4%ABtes+apa%C4%BC%C4%81ks+&imgrc=XcCOQ1yR_Mpy2M%3A
Iespējāms,ka Jūs viena otru nesapratāt.
14.06.2016 15:21 |

Reitings 190
Apple_pie da ne, pat praktikantiņš prasīja, ko šī tik rupja un kasīga. :-D
14.06.2016 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits