Pastāstiet par savām neveiksmēm meklējot darbu

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Cik ir ilgākais pagājis, kamēr meklēji ,atradi darbu?
Neveiksmīgākās darba intervijas?
Darbs, kuru darot jau pirmajās dienās saprati- tas nebūs man. Kāpēc?
Var pasūdzēties par visu par un ap darba meklēšanu , pastāvīgo darbu.
13.06.2016 17:09 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Dzivoju Liepajaa! It ka jau mazpilseta nav. Seja nodzerta nav, uz intervijam nekad neesmu pali gajusi, kavejusi darbu neesmu vai ieradusies pagiraina. Katru dienu ari nebut nedzeru. Kasieres jau zinamas bija, bet nu doma bija citaa top veikalaa stradat.
13.06.2016 22:11 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Es arī varu iedomāties tikai tādu scenāriju, ka tu tur ej bieži vai arī kaut kur pa pilsētu blandies piedzērusies, un citi cilvēki to ir pamanījuši
13.06.2016 22:12 |

Reitings 10987
Es vispar neblandos. Ja dzeru tad panemu alinu majas. Izdzeru un miers. Neesmu no cilvekiem kam butu problemas ar policiju vai ieprieks smigaina butu darba vieta bijusi. Snabjus nelietoju.
13.06.2016 22:14 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nu bet kā tad no vienas reizes, kad pirki hokejam alu, pēkšņi tā atpazina un ziņa nonāca pie menedžeres?
13.06.2016 22:16 |

Reitings 10987
Nu agrak tika pirkts biezak kadas 2-3x nedela, bet nu ne jau ta ka 10x diena skrien pakal aliem. Vasara kaut ka vairak sanak uz karsto laiku.
13.06.2016 22:27 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
8-)
14.06.2016 11:08 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Man vispār pāris gadus atpakaļ gadijās interesanti. Sūtiju uz dažādām vietām Cv - gan par aukli, gan par pārdevēju, gan par administratori radio stacijā. Vienu dienu zvana un saka, ka gaida mani tādā un tādā adresē uz interviju. Es riktīgi priecīga biju, jo tā bija tā adrese, kur atrodas radio un domāju, ka tā ir tā administratores vakance. Kāds man bija šoks, kad pirmais jautājums bija - kādēļ vēlaties kļūt par aukli? es gandrīz aizrijos ar siekalām :D Patiesībā izrādās, ka darbiniece, kura strādā tajā radio meklēja aukli, es viņai biju sūtijusi savu Cv un viņa intervijai izmantoja darba telpas. Bet tā intervija beigās izvērās TIK nožēlojama. Viņa bija izprintējusi tos jautājumus, kurus var atrast googlē ierakstot "Stulbākie jautājumi darba intevrijās" un visus pēc kārtas prasija. Nu c'mon, kurš intervijā prasa - ja jūs nebūtu cilvēks, kas jūs gribētu būt? :D
14.06.2016 11:39 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Pēc bakalaura studijām gribēju iet strādāt uz banku klientu apkalpošanā. Izgāju apmācību kursu un sākās nedēļa prakses jau pašā bankā. Man, pirmkārt, drausmīgi nepatika tas, ko tur jādara, jo ar naudu veikt visādas operācijas nav domāts man. Otrkārt, mans organisms parūpējās par to, lai man nevajadzētu strādāt darbu, kas man nepatīk. :D Bankā bija daudz kondicionieru un es vienkārši miru nost. Deguns aizauga ar krevelēm un asiņoja, kakls sāpēja, aizsmaka un es dzēru ap 40 glāzēm ūdens dienā, jo šķita, ka pat plaušas ir kļuvušas sausas. Trakākais bija ar acīm, kaut kādā ceturtajā dienā no tā sausuma vienkārši plīsa asinsvads un acs pielija ar asinīm. Aizgāju pie ārsta, bet vienīgais ieteikums bija - nestrādāt tādā vietā. Tā arī darīju, gāju prom un nenožēloju. 8-)
14.06.2016 11:40 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nekas baigi interesants nav bijis. Interesantākas ir bijušas atlaišanas, kā intervijas. Gadus atpakaļ mēnesi nostrādāju Maximā, riebās līdz vājprātam, haos drausmīgs, vispār nesaprotu, ko darīt, kur kas atrodas, jo reāli laikam biju paņemta uz atvaļinājuma laiku, tad nu mani mētāja no vienas nodaļas uz otru. Tikko pierodi pie vienas, zini, ka skur atrodas, tevi pārmet uz citu, kur atkal neko nevari atrast, pēc kaut kādām rozīnēm jārāpjas pa stalažām līdz pat griestiem, vajadzīgās preces nekad nav vai to nav iespējams atrast, jo viss aizkrauts. Rezultātā mani atlaida, laikam tāpēc, ka es pastāvēju blakus draudzenei kamēr viņa šņabi pērk un pa nakti mani, nesaistītu iemeslu dēļ, aizveda uz slimnīcu, nākamajā dienā darbā, protams, nebiju.
Mēnesi nostrādāju bērnudārzā, kur man tiešām patika un šķita, ka man viss sanāk, sapratos ar bērniem, bērni sapratās ar mani, bija pat puisītis, kurš nebija ar mieru gulēt pusdienlaiku, kā tikai man klēpī. Un tad mani atlaida, par to, ka es kolēģes nevarot atrast ar mani kopīgu valodu, nevarot tikai darboties ar bērniem. Nu principā sanāk, ka atlaida par to, ka es ar viņām neklačojos par smaržām, smūtijiem, neapspriedu viņu iepriekšējās nakts gultas priekus un jaunās kurpes. Sievietes bija gadus 10 vecākas par mani, man vienkārši nebija ar viņām par ko runāt un mani galu galā darbā pieņēma darbam ar bērniem, nevis darbam ar kolēģiem. Bija situācijas, kur viņas abas sēž pie galda, dzer kafiju un klačojas par dies' viņu zin ko, kamēr es viena mēģinu tikt galā ar 15 bērniem, kuri viens otru sit, kāds kaut kur krīt, kādam kaut ko vajag.
14.06.2016 13:44 |

Reitings 213
Reģ: 25.11.2015
Kaut kaads velns mani paraava aizsuutiit CV uz Humanu. Paarrunas ok, naakamajaa dienaa saaku straadaat. Labi, es vareetu pieciest to briesmiigo smaku un netiiraas lupatas noliktavaa. Ok, izsludinaat laimiigo pusstundu arii es maaceeju. Nostaaveet kaajaas 12h? Kaadas probleemas!
Bet, kad man iedeva bezgaliigi daudz skrejlapu un pateica, ka jaaiet uz ielas un jaadala taas cilveekiem... Ejiet d****. Panjeemu mantas, aizbraucu maajaas. Tas bija 5 gadus atpakalj, vairs algotu darbu neesmu meeginaajusi straadaat. Ka nav, ta nav :-D
14.06.2016 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits