Dāmas! Sakiet, kur un kādos veikalos var nopirkt zilganpelēku matu krāsu?
Sen jau esmu sapratusi, ka parastos veikalos vai kaut vai tajās pašās "Drogās" nav jēgas pat skatīties. Tikai standarta matu krāsas un viss. Ar izvēli ļoti švaki. :-/ Palīīīdziet!
Es jau kādu laiku pieturos pie hennas. Kad krāsoju ar krāsām - apzinos, ka tas bojā, un lūst līdz ar to vairāk. henna vismaz tā nebojā, tas ka bik sausina ir tīrākais sīkums :-)
Man bija pelēki mati, ļoti īsu laiku, jo grūti saglabāt smuku toni (vainīgs sarkanais apakštonis) - pirku Lakme krāsas, toņu nr gan aizmirsu. Bet pirms tam pie friziera - dabūjām blondus un tad tonējām.
Es dabūju smukus pelēkos ar Pioktanīnu, protams viņš ir lillā krāsā, un tur ir sīka robeža cik daudz jāliek un kā jāskalo, lai nesanāktu lillā. Un protams man nesanāk tik piesātināts pelēkais, man patīk tieši, ka izskatās nedaudz dasbiski :)
Zinu, ka Purvciemā ir veikals '' Beta'' , kur var nopirkt šampūnu, kas nokrāso matus pelēkus līdz pat 3 mazgāšanas reizēm. Rīgas centra Drogās arī ir pelēka pūšamā krāsa.
Ja kaut ko līdzīgu šim gribas, tad jākrāso un jābalina, jātonē, atkarīgs, cik gaiši mati tev ir. Iesaku Fanola matu krāsas, visas pelēkās ir laaabas(l), un profilaksei Fanola NO YELLOW šampuns mājās+ diezgan bieži būs jāatjauno + kāds ūdens mājās, tas man ļoti čakarē matus (t)