Artemzija kādi 6, 7 gadi noteikti būs. Bet man patīk garšīgi paēst, kas ir standarta frāze visiem manliekas, ilgstošiem sportistiem un pārējiem aktīvistiem :D.
Mani rezultāti pa šo laiku, zaudēju savu briesmīgo svaru , kas bija prioritāte Nr1.
Tie bija 40kg kādi apmēram.
Prioritāte Nr 2 - Tonizēt/ Nostiprināt ķermeni, ne tikai ar sporta zāli, bet ar citām aktivitātem ( skriešana, teniss, aktīvu dzīves veidu, boksu, riteni, visu ko var iedomāties)
vēl joprojām to turpinu darīt, jo to nevar iegūt arī gadu laikā!
Prioritāte Nr 3 - Uzaudzēt pienācīgu Muskuļa masu, turpinu darīt, jo man nav proporcionās ķermenis - augšpusē esmu smalka , sākot no gurniem, ne vairs tik!
Līdz ar to kājas man ir ļoti attīstītas un augšu nākas piepulēties.
Prioritāte Nr 4 - Turēt Normālu pulsu - ko sakārtoju tikai normāli pa 2-3 gadiem, noturot savu normu.
Prioritāte Nr 5- - Sakārtoju uzturu. Protams , dažreiz "nočītoju" , bet to kompensēju , mājas vingrojot, vai ar garu pastaigu!
Visumā, domāju man nepieciešami 2 mēneši, lai atgūtu pilnībā formu, jo kad dzīvoju ar ex, visu spēku , mīlestību izliku viņam. Nespēju sevi vairs tik aktīvi uzturēt. Tagad esmu " back on track " (l)
Kā ar Tevi?