Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Drēbes sadzīvē.

 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Hey. :)
Man kaut kāda dīvainā diskusija :D. Esmu pamanījusi, ka jau vairāki mani draugi/paziņas mēdz nomest savas drēbes uz zemes, piemēram, uz nakti. Tāpat arī klājot gultu, segas un palagi tiek nolikti uz zemes, un tad tos no turienes ņem un klāj visrū. Nesen pat redzēju, kā tikko no veļas mašīnas izņemtas drēbes nomet uz grīdas, tad no turienes ņem un karina uz žāvētāja. Es šokā, ja godīgi. Atgādina kaut kādus bērnus, kas visu mētā, kur pagadās. Protams, ar visu tīrīšanu, tā grīda jau tāpat ir netīra, kāpēc vēl jāmet tīras drēbes uz grīdas? Es tiešām nesaprotu. Vienreiz redzēju, ka viena paziņa tā dara, domāju, no ok, lai jau, bet tagad manu ar vien biežāk to. Neesmu nekāds pedants, bet šīs šķita dīvaini. Kā Jūs darat, Jums šis liekas ok? Sajutos, kā tāda ome, pa daudz sacepusies par šo. :D
11.06.2016 17:42 |
 
Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Nekad tā nedaru un neesmu citus arī redzējusi tā daram. Tikko izmazgātas drēbes uz grīdas tiešām neliktu, lai cik tīra grīda.
11.06.2016 17:47 |
 
Reitings 260
Reģ: 14.04.2016
Parasti drēbes un gultas aksesuārus lieku uz krēsla, kam tas ir paredzēts, arī nepatīk tā doma, ka pabijis uz grīdas, nezinu pat kāpēc :-D tīrās drēbes arī tikai grozā iekšā pirms karināšanas. Man mājās ir daudz dzīvnieku, tāpēc doma par kritušām drēbēm uz grīdas neizraisa sajūsmu :-D mīkstās, biezās mājas zeķes gan neietilpst tajā kategorijā, jo velku čību vietā.
11.06.2016 17:48 |
 
Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Man maajaas griidas ir tiiras, tur nav smiltis u.tml. Taadeelj noliekot uz griidas nekas nepaliek netiirs, es taču uzkopju regulāri, ar ielas kurpeem pa iekštelpām nestaigāju - taa ka jaa, gadaas kko atstaat uz zemes - slapjo veļu tikko izmazgaatu gan lieku veļas bļodaa un tad karinu žaaveeties.

P.s. Man majaas nav spalvainu dziivnieku, nav mazu bērnu, kas vareetu kaut kur ieberzties un izvazaat visu pa zemi, var teikt ideaala tiiriiba, nekad nepaiešu garaam, ja maniišu kaut ko izbirušu u.tml. Vienmeer visu saslauku.
11.06.2016 17:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)