Nestrādāju, bet esmu bijis uz darba intervijām. Ja ir kāds jautājums par intervijām varu izstāstīt.
Bet ja te kādai ir zināms, kad meklēs jaunajam (7) veikalam darbiniekus, tad lūdzu padalās ar šādu info. Vajag iefiltrēties šajā veikalā. Laba alga priekš šīs nozares.
GC H&M strādā viens priduraks no manas pilsētas, kurš izdomā sev kaut kādus random vārdus un tēlo, ka ir fashion eksperts :-D
Bet, cik man zināms, H&M strādāt ir ok, salīdzinoši labas algas. Draudzene strādā Molā H&M, ir ļoti apmierināta, bet studijas pameta, jo nespēja apvienot. Es strādāju Aprangas veikalu tīklā un dažreiz man skauž! :-D
Publiski šeit neviens hm darbinieks nerakstīs kā tur ir strādāt, kāda alga un informāciju par darbu, jo tas ir ētikas kodekss pret darba vietu neizpaust konfidenciālu informāciju.
Intervijas tur 3 kārtās, pirmā telefona intervija ar basic jautājumiem, tad grupu intervija kur apģērbi jākomplektē, pēdējā ir 1 pret 1 ar menedžeri, daudz jautājumu uzdod un āķīgus. cilvēki piesakās ļoti daudz, pieņem varbūt kkur 30%.