Ja par ūdens taupīšanu, tad es sāktu ar pāreju no karstā un auksto. Ir tik audz cilvēku, kuri zobus tīra ļoti siltā ūdenī, taču neesmu satikusi cilvēkus ar apsaldētām smaganām, ja izvēlas nedaudz vēsāku ūdeni par ierasto. Arī matus mazgāt un skalot vēsā ūdenī ir gan veselīgi (vismaz mana friziere tā apgalvo), gan maciņam draudzīgi. Ziemā pēc mazgāšanās vannā, es ūdeni uzreiz nelaižu prom, bet ļauju uzsildīt dzīvokli. Citi cilvēki to ūdeni arī uzglabā, izmantojot tualetē, kas kādam var likties arī smieklīgi, taču man tas drīzāk šķiet apskaužami, jo pati esmu par slinku, lai tualetē vienmēr uzglabātu kādu 5l burku ar ūdeni. Un esmu par kautrīgu un par daudz kompleksu mākta, lai ciemiņiem ieteiktu izmantot to ūdeni, kas ir iekrāts traukā, ne vienkārši nospiest podziņu, lai viss pats noskalojas tualetē. Ja mazgājas aukstajā laikā, tad ir jauki to darīt kopā vai vienam pēc otra, pirmajā variantā ietaupās ūdens, ko katrs no pāra lietu sev vannā, otrajā variantā parasti ietaupās ūdens, ko cilvēks vienkārši lej sev virsū, būdams pārliecināts par to, ka tā sasildīsies+padarīs telpu siltāku.