Draugs daudz strādā un strādā sieviešu kolektīvā

Reitings 24
Reģ: 09.08.2009
Esam kopā nepilnu gadu, nesen sāka strādāt tādā kā krogā, nav konkrēts amats, vienkārši palīdz tam, kuram dotajā brīdī nepieciešams. Sākumā teica, ka pastrādās, palīdzēs, tagad jau taisās palikt pavisam. Stundas garas, celjas 7 no rīta un mājās 11 vakarā, vēl neviena brīvdiena nav bijusi. Man kaitina, tracina un ēd nervus, ka tik trakā darbā taisās palikt. Kad tad būs laiks mums? Pie tam strādā tikai starp sievietēm, nostrādājis kādas 5 dienas un jau facebook naak uzaicinājumi no jaunajām kolēğēm. Pēc dabas esmu ļoti greizsirdīga, un man ļoti smagi samierināties ar šo situāciju. Jautāju, kāpēc nevar strādāt darbu pa savu specialitāti, atbildēja, ka tas darba vinam riebjoties. Ai, esmu dikti nikna, man pat uznāk domas par šķiršanos.
05.06.2016 20:03 |

Reitings 179
Reģ: 12.11.2015
Tik traki besī, ka šis pie citiem skuķiem strādā? Virsstundām ir limits, kas ir noteikts likumā. Ja ir 14h darba diena, piemetot klāt maksimālās virsstundas, tur tāpat pus mēnesis sanāk brīvs. Ko gaudo, ka Tev uzmanības nebūs? Būs brīvdiena, būs uzmanība.
Ja man kāds jauniņais atnāktu un nevis mācītos ko jādara, bet ar degunu ieurbies telefonā čatotu ar draudzeni, es viņu pie tās draudzenes arī nosūtītu, lai tā maksā algu par čatošanu, jo man vajag, lai man cilvēks strādā. Vispār īpaši neciešu privātas sarunas darba laikā, man tam ir speciālas sankcijas, izņemot, ja ir bijis kkāds ārkārtas gadījums.
Galvenais, parādi šito diskusiju tam čalim, lai zina ar kādu ķerto sapinies un mūk, kamēr vēl nav par vēlu. Es viņa vietā par spīti prom neietu. Lai mani bezjēgā komandētu kaut kāda spindzele, kas vnk nevar savākt savus nervus? Nemūžam!
06.06.2016 00:05 |

Reitings 24
Reģ: 09.08.2009
Paldies par viedokļiem! ;-)
06.06.2016 00:28 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Tacu tie limiti utt neko nenozime. Man puisis parstrada menesi stundas vismaz 2x un vinam darba deveji izdoma ka to visu sakartot ar dokumentiem.

Nu, es neko nesaku par sieviesu kolektiviem un uzticesanos, bet nu palasot ka visas komente par to, ka oj ja kada ir greizsirdiga, tad uzreiz ed nost utt, ir smiekligi. Tas ir normali, ja neredzot puisi iezogas greizsirdiba. Pluss ari liela dala meitenu nu tik loti paspaliecinatas, oj mani, lai dara ko grib, reali puisi ari flirte, lur, krapj. Pamest jau protams nepamet, majas ari vajag meiteni. :-D Jabut pariecibai un uzticibai, bet nu sita, ja kada greizsirdiga tad ta reaget ka slima. Tacu ja puisis reti majas, staiga un loti komunice ar meitenem un savejo reti satiek, logiski, ka jocigi, ka nu seksu vai milumu nemaz negribas.:-D
06.06.2016 10:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Singa, arī ..ja darbā būtu pārsvarā vīrieši..vienmēr pastāv risks, ka uz apvāršņa var parādīties kāda, kas ir foršāka par Tevi... Ja ar šādām bailēm jādzīvo, tad labāk attiecības veidot ar no sabiedrības izolētu bezdarbnieku vai arī dzīvot vienai..

Es būtu nelaimīga, ja man vīrietis liegtu strādāt tīkamu darbu tikai tāpēc, ka kolektīvā ir augsts testosterona līmenis :-)
06.06.2016 14:09 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Baidos, ka dikti sapazīsies ar kādu no taam kolegem un izveidos speeciigu emocionalu saikni, no tā ļoti baidos.

Tieši tā arī notiks, tā kā gatavojies. Tu jau domās esi šo situāciju sev pievilkusi, laika jautājums ir, kad tas realizēsies dzīvē.
06.06.2016 15:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits