Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko darīt!!!?!??

Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Kopš vecāki izšķīrās tēvs atgriezās dzīvot pie savas mātes. Vecmamma man ir ļoti forša, vienmēr visiem cenšas izpalīdzēt un pēc vectēva nāves viena pati cīnījusies. Līdz ar to viņa nevarēja uzgriezt muguru dēlam, kuram bija arī nopietnas problēmas ar alkoholu. Tāpēc arī nestrādāja, jo saņemot algu, uzreiz sāka dzert.
Esmu ļoti daudz meklējusi risinājumu šai situācijai un saprotu, ka iespējams tādas nav, jo faktiski kamēr vecmamma dzīva, tēvam ir iztikas avots. Pēc tam saņems dzīvokli un droši vien no bēdām nodzersies. Man tas viss nešķiet pieņemami. Nesen tēvu aizvedu pie psihiatra, jo uz jautājumu kāpēc nestrādā, viņam ir atbilde, ka viņš rūpējās par savu mammu. Iepriekš vedu viņu pie ģimenes ārsta, jo bija aizdomas par cukura diabētu, pie ķirurga, uz darba biržu, taču man nav pacietības un vēlmes auklēties kā ar bērnu. Psihiatram un ģimenes ārstam jautāju vai nevar būt aizdomas par depresiju, jo man to pirms 8 mēnešiem diagnosticēja un māsai pēcdzemdību depresija. Viņam bailes no ārstiem un pavada lielākoties laiku spēlējot datorspēles. Esmu reizēm izmisumā, reizēm vienalga uz to, gribas tikai savu dzīvi normāli dzīvot, bet nesanāk, tāpēc labprāt paklausītos komentārus par to, ko darīt un/vai nedarīt. Kur sameklēt labu speciālistu? Vai var nokārtot grupu tādā gadījumā vai labāk dzīvot nelikties ne zinis?
04.06.2016 22:04 |

Reitings 1611
Reģ: 26.01.2016
Grupu alkoholiķim nepiešķir.. vai arī kļūdos?
Ved uz aizkodēšanu un palīdzi pameklēt kādu darbiņu ja Tevī ir labā griba.. bet pie noteikumiem, ja viņš šo akceptē. Ja nē, tad viss paliks tā kā ir un Tu neko neizdarīsi, jo pret viņa gribu neizmainīsi neko.
04.06.2016 22:08 |

Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Regulāri jau nedzer. Kādreiz bija kodējies. Grupu domāju drīzāk par to, ka ir kādas garīgas problēmas.
Jā, par darbu esam runājuši. Kādreiz viņš mūrēja krāsnis. Vienreiz likām sludinājumu. Jāmēģina atkal.
04.06.2016 22:22 |

Reitings 1611
Reģ: 26.01.2016
Ja vīrietis ir darbspējīgā vecumā, tad vaina nav tajā, ka jākopj māte utt., viņš ir vienkārši slinks un vieglāk ir pasēdēt pie datora, paspēlēt spēlītes, nav nekas jādara, jumts virs galvas ir, vēders pilns un padzert arī var. Lai beidz slinkot.
04.06.2016 22:28 |

Reitings 6
Reģ: 31.05.2016
Oij man jau liekas, ja pats alkoholiķis negrib no savas likstas tikt vaļā un sākt normālu dzīvi, tad tur neko nespēs neviens palīdzēt. Diemžēl.
07.06.2016 23:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!