Šašliks pannā?

 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Kāda ir mēģinājusi gatavot šašliku pannā?
Cepenes nav un izbrauciens daba arī tuvakajā laikā nespīd, bet nu, šašliku gibas tā, ka vāks! :-D :-D
03.06.2016 15:48 |
 
10 gadi
Reitings 3755
Reģ: 06.05.2014
Nesaprotu, kas jums nesanāk. Bieži uz pannas tiek cepts, nav nekāda vaida. Jāpiešaujas tik. Nav jau tieši kā uz oglēm, bet garšīgs gan.
03.06.2016 19:00 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ak un uz čuguna pannas protams arī varētu labās sacept gaļujo labi apraus viņu un vienmērīgi ceps :)
03.06.2016 19:14 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
L., es domāju, ka vārds šašliks pēc mūsu letiņu izpratnes asociējas ar burvīgi ceptu gaļu ar to īpašo garšu- gaļa, kas piesūkusies ar svaigā gaisa aromātu un to īpatnēji perfekto grila piedoto garšu.
Šašliks cepts pannā ir vienkārši cepta gaļa pannā- nav slikti, bet nav arī TAS, kas piedod burvību laukā ceptai gaļiņai.

Nu tas kā ketčups un tomātu mērce. Abi sola tomātu garšu, tik viens garšo labāk par otru :)
03.06.2016 19:18 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Domāju, ka nekas slikts nebūs, ja cepsi pannā, tomēr jārēķinās ar to, kas tas īsti nebūs vairs šašliks... Arī garšos citādāk.

Uz uguns pat tēja gardāka sanāk (l)
03.06.2016 19:22 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nedomāju, ka būs baigi slikti. Labi, nebūs dūmu un uguns aromāta, bet visādi citādi... Kāda vaina marinētai gaļai pannā?


Nav ne vainas, tikai ja meitenei kārojas šašliks, pannā to garšu nepanākt. Tā būs vnk garšīga cepta gaļa, tas arī viss..
03.06.2016 20:55 |
 
Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
sadedzini soeces un cep virs taam :D

bet, ja nopietni, tad man liekas, kaaa jau te mineeeja, shasliks buuuus kaa cepta galja :)
03.06.2016 21:06 |
 
Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Vari droši cept, ja baigi labi iemarinē, tad ir okey, man gan kaa visiem..labaak patiik normaali uz iesma virs uguns, bet buus taapat garshiigi ;) ;)
Vai ari tiesaam, aizbrauc, kur piedaavaa šašlikus gatavus nopirkt, buu vismaz 100% to, ko veelies
03.06.2016 21:13 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
vārds šašliks pēc mūsu letiņu izpratnes asociējas ar burvīgi ceptu gaļu ar to īpašo garšu- gaļa, kas piesūkusies ar svaigā gaisa aromātu un to īpatnēji perfekto grila piedoto garšu.
Šašliks cepts pannā ir vienkārši cepta gaļa pannā- nav slikti, bet nav arī TAS


Nevarētu piekrist vairāk! :-)

Vakar sacepu! Nu, garšīga gaļa, bet , ne šašliks. Tā nu sapratu,ka gaidīšu vien pikniku, bet, ja uznāks tik pat neciešams gribulis , meklēšu tuvāko kafejnīcu! :-D
04.06.2016 08:56 |
 
Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Vai tad kafejnīcās šašlikus cep uz grila?
04.06.2016 09:08 |
 
Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Taada sajuuta , ka daudzas uz pannas "slinko shashliku" nekad nav cepushas . Taa tacu tik vienkaarsa un vispaarpaziistama recepte . Nebuus taa grila smarzas , tas tieshaam nav tas pats kaa uz iista grila dabaa , bet ceptai galai shashlika marinaadee nav ne vainas arii uz pannas . Loti garsiigi sanaak .
04.06.2016 12:00 |
 
Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Nezinu, pirku prismā vistas šašļiku uz pannas - bija ļooit labi!
04.06.2016 12:24 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ar to cepšanu uz pannas ir tā, ka, lai izdotos maksimāli gards rezultāts, ir svarīgas detaļas:
1) gaļas marināde - ja gaļa ir marinēta sīpolos, tad būs vairāk piemērota cepšanai uz pannas, nekā slapjās kefīra vai etiķa marinādēs marinēta. Lai gaļai būtu garda garoziņa un sulīgs vidus, ir svarīgi, lai gaļas virsma būtu sausa. Ja uz pannas tiek par daudz šķidruma, gaļa būs vārīta,ne cepta.
2) smaga čuguna panna būs labāka par teflona pannu. Vislabāk, ja ir grillpanna. Nevajag likt pārāk daudz gabaliņus uz pannas vienlaicīgi.
3) plīts ar gāzes degli dos labāku rezultātu nekā elektriskā vai indukcijas.
04.06.2016 12:41 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ja ir kulinārais deglis (tāds kā izmanto, lai sabrūninātu crème brulee vai sous vid), tad var mēģināt viltot grilla garšu ar nelielu cukura dedzināšanu :-P
04.06.2016 12:48 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits