vai jums liekas stulbi?

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Hey, vai jums liekas stulbi komplekteet apģeerbus uz kuriem ir dazhaadu firmu ziimes? Piemēram, apavi Nike, augšpusee jaka no Puma/Reebok/Adidas? U.tml. Nu tur krekls taads, kurpes citas firmas? Jums liekas okey taa vilkt vai tomeer labaak sakomplekteet, lai ir vienas un tas pasas firmas? :-)8-)
02.06.2016 17:05 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Rapper Tu gribi sportot vai vienkārši uzvilkt sporta tērpu, lai uztaisītu bildi, ka tjipa baigā sportiste? :D
Jo man pat prātā nebija ienācis kaut kas tik stulbs kā tu te raksti :D Man piemēram ir pilnīgi vienalga kādas firmas (vai nefirmas) sporta apģērbs man mugura, kā ari, kas citiem mugurā, vienkārši nepievēršu tam uzmanību, jo es eju trenēties nevis spoguļoties un uzņemt selfijus, ja godīgi es pat neievēroju, kas citiem mugurā, jo nav laika pētīt apkārtējos :D izvēlos apģērbu, pēc tā cik man būs ar viņu ērti, vai netraucēs kustēties, utt.
03.06.2016 13:17 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es arī nezinātu, kas ir airi. Un šajā sporta kontekstā pilnīgi iederētos laivu airi - laivošana arī sports, un gan jau airiem arī ir savi zīmoli :)
Bet palabošu Elmo, ka tam nav nekāda sakara ar gramatiku, bet gan ar leksiku.
03.06.2016 15:14 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Jadyn, nee, man stils ikdienaa ir taads, ka velkaaju gan nike apavus, gan varu uzvilkt melnu sporta jaku, tas neizskataas kopteelaa ne peec urla style, ne peec sporta teerpa 8-)
03.06.2016 16:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits