Uzturā vairāk vajag lietot C vitamīnus. Man pašai ir tāda problēma bet lielāka.Lieku vieglu tonālo krēmu kas visu nosedz un vēl pasargā+ tur klāt jau arī ir C vitamīns kas vēl vairāk baro un dziedē asinsvadus. Un vēl kas vajag izvairīties no saules jo tā arī slikti ietekmē ādu. Ceru ka palīdzēju!:-)
Asinsvadiņi ir tuvu ādai un ir trausli un tādēļ redzami cauri ādai kā sarkani pleķi un asinsvadiņu tīklojums. Ir speciālas procedūras pie dermatologiem.
Par to tonālo, ko Laura112 ieteica, tad labāk lieto CC krēmu, kas ir apsārtušai sejai, tas labāk nomaskēs to apsārtumu, un arī ir viegls un ļauj ādai elpot :-)
blondzh007, tonālais krēms arī ir labs tikai neatceros kā viņu sauc, bet viņš bija tāds viegls un dabīgu izskatu deva. Tagad vasarā ka ir karsts un ka ir briesmīga saule es lietoju Garnier BB krēmu, viņš lieliski nomaskē un dod tādas veselīgas ādas izskatu.
Protams, atkarīgs kāds tonālais krēms vai cits smērējamais, lai paslēptu. Esmu diezgan daudz izmēģinājusi un dienas otrajā pusē sarkanais pleķis tik un tā ir pamanāms.Tāpēc vēlētos no tā vispār atbrīvoties.:-| Laikam jāsāk ar uztura sakārtošanu ;-)8-)
Draudzene jau labu laiciņu lieto Biodermas krēmu, kas speciāli domāts sarkanai sejai. Nekas diži nav izmainījies. Man jau liekas, ka vienkārši krēms nespēs tos asinsvadiņus trauslos uzlabot.