Sveikas, meitenes!
Man ir diezgan sāpīga problēma sakarā ar pumpām, vasara jau ir klāt un vēlos mazāk lietot kosmētiku, bet sejas āda ir tāda kāda viņa ir un burtiski kliedz pēc tonālā:-D
Tāpēc griežos pie jums, varbūt pēc pieredzes varat pateikt kādus labus līdzekļus, ar ko attīrat seju, kas palīdz?
Pirms atvērt šo tēmu, papētīju arī citas diskusijas un ieskatam uzreiz varu pateikt - dzeru 2 litrus ūdens dienā (vai pat vairāk), saldumus ikdienā tikpat kā nelietoju vispār, treknus produktus lietoju normas robežās, pārtieku principā no dārzeņiem (veģetāriete), smēķēšanu atmetu pirms 4 mēnešiem, alkoholu lietoju apmēram reizi mēnesī, nakts sveces eļļu dzeru katru dienu jau mēnesi. Man pašai šķiet, ka tie visi ir +/- priekšnoteikumi, kam vajadzētu palīdzēt izvairīties no ādas problēmām, bet nekā :-/
Vēl piebildīšu, ka pusaudža gados āda bija salīdzinoši ļoti labā stāvoklī.
Domāju, ka problēma ir tieši ar to kā es attīru to, tāpēc priecātos par ieteikumiem tieši par attīrošajiem pieniņiem, losjoniem, maskām. Biju domājusi pirkt kko no Avenes, kāda ir jūsu pieredze ar šiem produktiem, cīņā ar pumpām?
Pateicos, ka izbūrāties cauri manam paladziņam, jauku Jums šo dienu! :-)