Pusaudzu gados, kaa jau daudzas no mums, cietu no apsmiesanas - ne katru dienu 12 skolas gadu garumaa, bet ik pa laikam. Katru gadu bija kaadi cilveeki kam kaut kas manaa izskataa, uzvedibaa, izteiksanaas manieree nepatika. Taa kaa toreiz biju loti jutigs un uz macibam tendeets beerns, kurs skolaa ipasi nevienam preti nerunaaja un nebiju ari starp populaarajiem berniem, tad toreiz vienkarsi sedeeju, klausijos ko citi par mani saka, pacietu papiiru meshanu uz sevi bez nevienas sudziibas un ljaavu sevi saukt rupjos vaardos.. un taa taalaak. Raudaaju tikai tad, kad biju maajas un par savaam emocijaam laavu uzzinaat tikai papiiram un pildspalvai.
Lai vai kaa, ne par to ir staasts. Tagad jau esmu izaugusi un ir atkal citas, pieauguso probleemas. Bet vienmeer man grutibas sagaadaa pastavesana par sevi. Ja man kaut kas nepatiik, ja kaads izsaka pieziimi vai aizskarosu joku par manu izskatu ( vai dzivesveidu..), es tikai staaveesu un smaidiisu. Kad mani apsmej, man vienkarsi pazuud pamats zem kaajaam un smadzenes apstaajas, lai izdomaatu ko pateikt pretii. Visaadi gadaas, kaut vai apkopeeja sporta klubaa, paardeveeja neomaa, dusmiigas tantes uz ielas, radinieki, darba koleegi - ja vini man nepamatoti kaut ko pateiks, es nespesu neko atbildeet un paraadiit, ka pret mani vajag iztureties ar cienju. Juutos kaa upuris un nezinu, ko man ar so probleemu dariit. Kameer citi var savu garastavokli, domas un probleemas izgaazt uz manis. Kadi padomi?