Kamēr biju BKA, mans amats likvidēts + darba vieta pārcelta citā vietā, pēc pārrunām līdzvērtīgu amatu piedāvā Rīgā, bet atteicos, jo ceļa izdevumi krietni noēdīs algu, jo tā neatšķiras no iepriekšējās. Strādāšu citā amatā, savā pilsētā, bet... agrāk darba laiks bija darba dienās no 8.30-17.30, tagad jaunajā vietā ir slīdošais grafiks, kur darba diena var būt ne tikai ilgāka, bet jāstrādā arī sestdienās. Lieki piebilst, par cik tas ir slīdošais grafiks, sestdienas neskaitās dubultā. Vai ir kādas tiesības, kas ļauj man atteikties strādāt sestdienās pamatojoties uz to, ka tas nav līdzvērtīgi iepriekšējam darba laikam. Galu galā sestdienās b/d nestrādā, bet aukle ņem dubultā, jo brīvdiena. Citi nav kas pieskata, jo vīrs strādā vispār no rīta līdz vakaram katru dienu izņemot svētdienu! Vēl, vai BKA atvaļinājums ietilpst darba stāžā? Ja es uzlieku mīksto un pasaku, ka, piemēram, šādu iemeslu dēļ sestdienās nestrādāšu vai mani var atlaist un ja atlaiž, vai ir tad viņiem ir pienākums izmaksāt man kompensāciju 3 algu apmērā ņemot vērā, ka darba stāžs ir vairāk nekā 10 gadi?