Visbiežāk ēstais (3 - 5 reizes nedēļā, atsevišķi produkti, kā kafija un tomāti - katru dienu): tomāti, gurķi, Mozzarella, rudzu rikas, svaigais siers, kafija, lauku olas, zāļu tējas, banāni, kivi, griķi, zaļās lēcas, melnā šokolāde, olīveļļa.
Mazliet retāk (vienu vai pāris reižu nedēļā): avokado, biezpiens, dažādi rieksti un sēklas, lapu salāti, zaļumi, turku zirņi, spināti, rukola, paprika.
Reizi divās nedēļās - reizi mēnesī: nektarīni, persiki, vīnogas, granātāboli, pomelo, hurma, rīsi, pilngraudu makaroni, kartupeļi, ingvers, pelēkie zirņi.
Sezonāli mainās ēsto dārzeņu daudzveidība - ziemā, pēc pāris nepatīkamiem starpgadījumiem, nekad nepirkšu spāņu gurķus, toties nespēju atturēties no ārvalstu tomātiņiem (garšo Romantica), vasarā ēdu daudz vietējo ogu - zemenes, ķiršus, upenes, jāņogas, ērkšķogas mazāk avenes un mellenes (jo padārgi) un plūmes (jo neesmu liela to cienītāja), vietējos dārzeņus un pākšaugus - puķkāpostus, brokoļus, cūku pupas, svaigus zaļos zirnīšus (aha, no dobes), pa retam baklažānu un kabaci. Vasarā ēdienkarte viennozīmīgi kļūst vieglāka un veselīgāka.
Šobrīd esmu veģetāriete atvaļinājumā, tāpēc pāris reižu nedēļā vai mazliet retāk ēdu vistas fileju, mazsālītu lasi, reizi mēnesī (jo garšo tikai dažos konkrētos veikalos nopērkamā) - makreli ar papriku, siļķes fileju.