Mātes-meitas attiecības

Reitings 103
Reģ: 07.05.2016
Viņai vienmēr viss ir svarīgāks par mani.Viņa visu savu laiku velta savam boyfriendam(tagad jau vīram),bet es paliku viena...Tagad es dzīvoju savā dzīvoklī,bieži braucu pie viņas ciemos,atvedu kaut ko un arī tad viņa neizrāda interesi par mani.Pirmajā vietā viņai ir viņas vīrs.Raivo jau ir 56 gadi,bet viņš uzvedas kā bērns-var mani apsaukāt par neglīteni,idioti,žurku utt.Es šos vārdus dzirdu no viņa kādus 10 gadus(t))un mamma smejas par to.Un kad es apvainojos,viņa kliedz,ka es bojāju visiem garastāvokli,nesaprotu jokus utt.(t)Māte man nekad nezvana,nekad nevar atbraukt,kad es viņai zvanu,pirmais ko es dzirdu-ko tev vajag ?Kāpēc es esmu pelnījusi tādu attieksmi ?Es daru visu viņas labā.Vajag mašīnu-nopirku,vajad remontu mājā-nākamajā dienā jau noalgoju strādniekus,grib slēpot-ok,braucam(t)Un visvairāk mani ir sāpinājis tas,ka viņa pateica,ka viņai ir kauns par tādu meitu kā es.Visiem ir normālas meitas,bet es esmu nejedzība:'-(Es saprotu,ka man dzīvē nav vajadzīgs cilvēkus,kurš mani nemīl,bet tā ir māte-man citas nekad nebūs:-/Ko man darīt ?Es nevaru izturēt viņas attieksmi pret mani(t)
21.05.2016 10:41 |

Reitings 103
Reģ: 07.05.2016
Inga88,es atbraucu uz Latviju tikai brīvdienās(sestdiena-svētdiena).Man ir neklātienes studijas,jāierodās ofisā(atskaite par paveikto darbu,plānošana utt).Bieži sanāk tā,ka manis nav Latvijā kādus 2-3 mēnešus un tad esmu mājās nēdeļu:-)
21.05.2016 13:47 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Neredzu nekādas problēmas dibināt attiecības ar kādu.
Problēma ir tikai tajā, ka Tu gribi ciest.
21.05.2016 13:49 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
hbbt, Tu esi kļuvusi par māti savai mātei. Viņa ir pieaudzis cilvēks, ar divām rokām un kājām, galvu uz pleciem, vēl vīrietis blakus, bet uzvedās kā izlutināts bērns. Nožēlojami, ja vecāks ņirgājas par savu bērnu, smejas un vēl apgalvo, ka citi bērni normāli, bet tu nejēdzība.

Esmu šim visam gājusi cauri, tikai es sāku aptuveni 13 gadu vecumā pieskatīt savu māti, kurā mājoja trīs dažādas personības... vakarā aizejot gulēt, nevarēja zināt kura personība piecelsies no rīta.
Pēc pēdējā strīda ar viņu ir pagājis vairāk kā pusgads un neesam runājušas. Vai man ir grūti un es ko nožēloju? Vai jūtos slikti? Varu godīgi un no visas sirds atbildēt, ka Nē!!! Jūtos tā, it kā akmens būtu novēlies no pleciem, jūtos brīva. Vai velos viņu satikt, runāt ar viņu? Nē, jo tas viss ir kā pret sienu, viņa negrib dzirdēt un uzklausīt manu sakāmo, bet visu laiku maļ tik savu + vēl visi apvainojumi.
Tas, ka sieviete dzemdē bērnu, automātiski viņu nepadara par māti. Dažas mātes nemaz nav pelnījušas saukties par mātēm.

Man nav ieteikuma kā rīkoties, laikam jau tā kā ļauj tava sirdsapziņa.
21.05.2016 18:57 |

Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
Rebelsoul

Es tieši līdzīgu viedokli gribēju rakstīt!!!
21.05.2016 19:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits