Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vienas nakts sakari

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Es te tā blakus tēmā lasu par to, ka tādi ir bijuši un neviļus aizdomājos- kāda pēc tam ir pēcgarša...? Vainas sajūta vai pretīgums pret sevi... nē?

Zinu meitenes, kurām tas liekas ok, pašas meklē. Zinu arī tādas, kam tas nav raksturīgi, bet ir gadījies...

Man, nu jau 10 gadus atpakaļ, bija savādāka domāšana un uzskati, kā jau lielākoties jaunajām skuķenēm... un ir sanācis 2x... Morālās pohas tomēr bija, vēl tagad uznāk, ka kauns ir par sevi, atceroties, šodien es sevi tādā situācija vienkārši nespēju iztēloties, bet varbūt tas ir atkarīgs no tā brīža sajūtām un iekāres, kas nav pastāvīgas- pāriet tikpat pēkšņi kā uznākušas un tikai pret kādu konkrētu cilvēku?

Kā jūs to visu redzat? Un kāda ir jūsu attieksme pret gadījuma sakariem?
19.05.2016 13:33 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Sānsoļi nav nekāda norma, ir jau labi ja nodzīvot bez tā visa ilgi un laimīgi.

Attiecības uzsākot abi domā ka viss labi un nebūs nekādu vajadzību pēc sānsoļiem. Pēc kāda laika daļai tomēr tie sānsoļi notiek. Kāpēc īsti tā sanāk ?

Risināt attiecību problēmas, izrunāties. Jā, bet bieži vien attiecībās abi uzskata ka dzīvo un rīkojas pareizi un viņiem nav pat ko pārmest sev.
Es domāju ka jau pēc 5 gadu attiecībām abiem atrastos savas kļūdas ko vajadzētu atzīt un saprast kā rīkoties savādāk.
Taču bieži vien daudzi dzīvo ar domu - man nav ko pārmest, es visu daru pareizi.
20.05.2016 15:03 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Blā blā :-D
20.05.2016 15:06 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Ko jūs viņam braucat virsū?? Ko tad viņš tādu saka? Viņš jau neapgalvo, ka visi tā dara un darīs...
20.05.2016 15:06 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Par to krāpšanu loģiski, ka katrs spiež pēc sevis - krāpēji to attaisno, nekrāpēji nosoda. Vīrieši ir ļoti dažādi. Ir arī tādi, kas saka: kāda jēga krāpt, ja ir sava sieviete? Kas tad tai citai savādāks? Pēc tam tikai liekas problēmas, ja uzpeld gaismā. Vieglāk aiziet pie savas sievas un apmierināt savus gribuļus. Tie ir vīrieši, kam neprasās adrenalīns, kam nevajag pašapliecināties. Un otra kategorija ir tādi kā Dionīss - ārējais stimuls + kaut kāda rutīna vai problēmas viņam izslēdz smadzenes. Pēc tam taisnojas, ka visiem tā esot. Bet visiem taču nav vienādi vājš raksturs

Zelta vārdi, Nerea! Labāk nepateikt!
20.05.2016 15:10 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Apple_pie jo krāpšana ir vienīgais, par ko šis cilvēks prot runāt. Šeit sākotnēji jautājums bija par vienas nakts sakariem, viņš no zila gaisa sāka runāt par krāpšanu. Un šī nav pirmā diskusija.
Tā mēdz gadīties gan vīriešiem, gan sievietēm attiecībās. Arī pie tā ka ar attiecībām, jūtām un seksu viss ir labi
20.05.2016 15:35 |

Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
Man vienreiz dzīvē ir bijuši vienas nakts sakari.Es ar to nelepojos,bet tādu īstu nosodījumu pret sevi arī neizjūtu.Tad biju brīva un viņš arī.Un interesanti ir tas,ka šai vienai naktij varēja būt arī turpinājums,bet pārpratuma pēc mēs tā arī nesagājām kopā,kaut bija vēlēšanās gan no manis gan viņa puses.Bet nu tas bija liktenis,jo apmēram mēnesi pēc tam ,es satiku savu liktenīgo-vīru un arī viņš citu meiteni ar kuru vēlāk apprecējās.:-)
20.05.2016 15:37 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
No daudzajiem komentāriem par pareizajām attiecībām nav neviena risinājuma varianta.

Tikai shēma > kamēr nav sānsoļu viss ir normāli un labi, kā viens pārkāpj, tā automātiski vainīgs pie visa un cauri.

Starp šīm divām lietām ir veiksmīgu attiecību atslēga.
20.05.2016 16:02 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Māra30, varbūt tu nezinātu, bet ne es. Es visu zinu! ;) Neesmu aita un babņikus saožu jau pa gabalu.
20.05.2016 16:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits