Pasteļu un trako krāsu mati

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
Sveikas!
Ļoti gribu nokrāsot matus kādā no šī brīža trendīgajām trakajām krāsām - violetā vai zilganā. Pati esmu brunete un ļoti negribu balināt matus. Vai ir iespējams dabūt foršu toni uz brūniem matiem bez balināšanas?
Un otrs jautājums - vai zinat kādu meistari Rīgā, kura prot strādāt ar košajiem toņiem un pasteļu matiem? Zinu slaveno Diānu Payton, bet man tas par dārgu.
Gribētu ko šādu:

19.05.2016 01:27 |

10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009
Jau palielinaaju un atradu. Skjiet, ka buushu atradusi to, ko gribu izmeegjinaat. Man ir dabiigi rudi mati, bet taadi neizteiksmiigi -medus kraasaa. Negribeeju kraasot, bet ar shamppunu gan lkm paniekoshos..
19.05.2016 13:09 |

Reitings 55
Reģ: 09.01.2016
Eh, kā man gribas lavandas ombri, bet tad saprāta balss ierunājas, ne man ir tāda stila apģērbs, ne laiks, lai tik daudz ņemtos ar matiem un lai saglabātu vēso toni, ne gribēšana balināt matus.

Cik esmu pētījusi Vivids ChromaSilk ir superīgas krāsas. Tīri cena pret daudzumu, jo ar vienu zirņa lieluma pikuci pietiek matiem līdz lāpstiņām, un izmazgājas apmēram 2 mēnešu laikā.
19.05.2016 13:18 |

Reitings 206
Reģ: 29.02.2016
Bez balināšanas nu nekā. Vienīgi dabūtu atspīdumu, bet tas jau nav tas. Pie tam, vai tev pietiks dūšas ar tādiem matiem ārā rādīties? Es kādreiz ar koši ziliem varēju staigāt, bet tagad tāda pārlieku daudz pievērsta uzmanība nepatiktu (t)
19.05.2016 13:29 |

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
Meitenes, paldies par padomiem!
Nu skaidrs - izskatās, ka bez balināšanas neiztikšu. Noteikti iešu pie profesionāļa, uzrunāja šeit ieteiktais salons Skaistuma bārs - paldies!
Only_human, hmmm nebija pat ienācis prātā, ka tā varētu būt problēma. :-D Vispār jau tāpat izskatos "nestandarta" - man ir tetovējumi, līdz ar to pie izbrīna un pat nepatikas pretimnācēju sejās esmu pieradusi. ;-)
20.05.2016 01:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits