RV2Ģ

Reitings 5
Reģ: 31.03.2016
Labdien!

Tikko uzzināju, ka tiku Rīgas Valsts 2. ģimnāzijā.
Būtu ļoti pateicīga, ja jūs varētu sniegt atsauksmes par šo skolu.
Kādā līmenī mācības? Kāda vide skolā, kādi skolotāji utt? Jebkāda informācija būtu ļoti noderīga.:-)

Pieļauju, ka ir jau diskusijas par šo tēmu, bet interesē svaigas atsauksmes.
18.05.2016 17:33 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tu nemaki diskutet, pat autorei uzbrauci ne par ko, izraujot no konteksta vardus.
18.05.2016 19:19 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Ārprāts. Apple_pie, nē, tu esi briesmīgs cilvēks, jo tev vienkārši skauž, ka nemācījies ģimnāzijā! :-D
Muļķības kaut kādas :-D
18.05.2016 19:19 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
zrauj vienu teikumu un baigi lepnā, jā, staigāju uz ballītēm, bet tajā pašā laikā es lieliski mācījos un visu paspēju.
18.05.
pati teici ka dzersanu atmeti 16 it gadu vecuma!!!!!!!!!!!! tatad 12 lidz 15 gadiem staigaji dzerumaa, ko ari stastiji ka feini tuset pa skolu uz poham. Loti lieliski...:-D
18.05.2016 19:21 |

Reitings 199
Reģ: 06.03.2016
Tātad. Skolas telpas ir gaišas, skaisti izremontētas, ļoti moderni aprīkotas. Dabas zinātņu klasēs katram skolēnam ir iespēja dabūt portatīvo vai planšeti, dažkārt tās izmanto mācību grāmatu vietā. Gaiteņos ir arkas un kolonnas, daudz logu, ļoti skaists interjers! Cilvēks no Otrās, manuprāt, nekad pēc tam vairs nespēs saprast, kā ir mācīties, piemēram, LU (par telpām runājot). Kā arī ziemā ir silti.
Lieliskas siera bulciņas! :D Vispār ēdināšana tīri laba, kārtīgas kompleksās pusdienas par 1,15€. Kafejnīcā jaukas pārdevējas un patīkami iekārtots. Ēdnīcā Wi-Fi.
Līmenis ir diezgan augsts. Latviešu valodas un literatūras skolotājas, šķiet, visas diezgan fanātiskais. Kopumā lielākā daļa skolotāju ir arī augstskolu pasniedzēji (vai bijuši), visiem vairākas augstākās izglītības. Tiesa, no skolēniem arī prasa attiecīgu līmeni. BET, beigās vērtējot vidusskolas gadus, domāju, ka bija visai viegli. ;)
Viens no Latvijas spēcīgākajiem koriem, salīdzinoši bieži koncertē kopā ar maestro. Arī tautas dejas, teātris, aerobika u.c.
Neeenormaaali kolosāli skolas darbinieki, ar tiem ātri sadraudzēsies un iemīlēsi. :)
Mūsu klasē vide bija draudzīga un patīkama, bet esmu dzirdējusi, ka citās negāja pārāk labi.
18.05.2016 19:25 |

Reitings 199
Starp citu, uz kādu novirzienu ej?
18.05.2016 19:28 |

Reitings 5
Reģ: 31.03.2016
convo paldies par informāciju :) humanitārais novirziens interesē visvairāk.
19.05.2016 10:36 |

Reitings 199
Es arī biju humanitārā!
Teikšu godīgi, liksies, ka literatūra iedzīs kapā (5x nedēļā), bet vidusskolas beigās tā visa pietrūks. 10. un 11. klasē man riebās literatūras analīze, bet 12. klasē sapratu, cik tā ir vērtīga un interesanta.
Un VĒSTURI PASNIEDZ IZCILĀKAIS VĪRIETIS PASAULĒ! Nopietni, pilnīgi asariņa birst, apzinoties, ka nekad vairs nebūs iespēja atrasties viņa stundās. Sākumā liksies grūti, bet no sirds iesaku rakstīt visus referātus, jo tā ir neatsverama pieredze un būs ļoti noderīgi studijās. (l)
Par matemātiku var aizmirst, tur ar humanitārajiem auklējas kā ar bērnudārzniekiem. :D
Humanitārajās klasēs ir ļoti daudz meiteņu, bet, cik ievēroju, galvenokārt tādas vienkāršas un radošas, uz citu fona krietni pieaugušākas. Citās klasēs vairāk dominē tās "standarta" ģimnāzistes - pēc izskata iedomīgas, bagātas, augstprātīgas. Bet tas pēc izskata, nezinu, cik ļoti atbilst patiesībai. :)
Humanitāro galvenais apzīmējums - aktīvi piedalās skolas dzīvē, bet stundas apmeklē reti. :D
19.05.2016 13:18 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Es šajā skolā mācījos diezgan sen, vēl pirms remonta, kad telpas nebija moderni aprīkotas, bet tāpat varu teikt tikai to labāko. Man viss patika - skolotāji lielākā daļa bija labi, atmosfēra bija pozitīva un klasesbiedri forši. Mācības bija labā līmenī, bet neteiktu, ka bija grūti mācīties, neko neiespējamu skolotāji neprasīja.
19.05.2016 13:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits