atceļam kāzas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
Vienmēr šķitis, ka, ja cilvēki nevēlas viens ar otru būt kopā līdz mūža galam, tad attiecības nav godīgas, īstas, un tās ir tikai laika jautājums.

Kāzu datums,mums ir nolikts (šogad). Bet vīrietis ir pārdomājis. Kaut arī redzēja mēnešiem ilgi,ka meklēju, domāju viskaut ko. Viņš klusēja. Pati regulāri ar viņu par šo tēmu runāju- viņš klusēja.
Tad nu pati izvilku no viņa, ka viņš nav pārliecināts...varbūt, kaut kad gribēšot precēties. bet ne tagad.

Vai attiecībām ir turpinājuma? Vai mēs turpinam dzīvot bez mērķa- ar varbūt,kaut kad mūsu dzīves saistīsies?
Esmu ļoti vīlusies un izsista no sliedēm. kaut kā sāpīgi.
18.05.2016 09:01 |

Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
... Un kas jāvelk mugurā, lai sievišķīgums kūpētu pa visām porām :-D
18.05.2016 18:36 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Es diskusijai pārskrēju pāri, bet iekrita acīs šis teikums:
Ne jau visiem dzīves scenārijs norit kā Sex & the city filmā

Cik zinu tieši šajā filmā vīrietis aizlaidās no kāzām, jo izjuta pārāk lielu stresu/spiedienu. :D
Par tēmu - jāpiemin, ka man kāzas nav svarīgas, bet ja nu tomēr nonāktu tik tālu kā autore un tad pateiktu - nē, atceļam, tur būtu jāliek punkts. Tas, ka vīrietis negrib precēties, es varu saprast. Bet to, ka vienu brīdi ir gribējis, un tagad ir pārdomājis - nē, nē. Te nav tāda atpakaļceļa, manuprāt! Bet es tomēr uzskatu, ka labāk tad saprast pirms kāzām, ka nav īstais, nevis īsi pēc tam izšķirties. :)
18.05.2016 18:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
gabijagabija, mans citāts laikam bija aktuālāks 2. filmā, kad Mr.Lieliskais nebija apgredzenojis Keriju, bet tad viņš šo kļūdu laboja pēc Eidena skūpsta :D Labojiet, ja kļūdos! :D

Tā aizmukšana no kāzām vispār bija kronis! Īsts vecis.. :D :D
18.05.2016 18:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits