Es arī dzīvoju kojās. Kad sāku dzīvot Rīgā, nemaz i nedomāju spītēties un vecākiem teikt "Nē, ziniet, pati neko vēl nepelnu, bet gribu, lai jūs man apmaksājiet dzīvi dzīvoklī" (kas Rīgā ir daudz dārgāk, nekā tu droši vien patlaban spēj iedomāties). Kad pati jau būsi atradusi darbu, pelnīsi - tad, jā, varētu sākt domāt par īrēšanu. Patlaban gan jācitē diezgan skarbie un banālie Kubietes komentāri - viņu nauda, viņu noteikumi.
Patiesībā es par dzīvi Rīgā nemaz nedomāju, uz to pamudināja mamma. Tagad jāsaka liels paldies viņai.
Koju dzīve pilnīgi apmierina! (Tiesa, istabiņā dzīvoju viena) Lai gan patlaban strādāju un varētu atļauties dzīvokli viena īrēt, es to nemaz negribu! Kā jau te minēja - neredzu jēgu maksāt tik dārgi, ja reāli pārlaižu tur tikai naktis - vakariņas, duša un gulēt. Skola un darbs tomēr prasa savu. Pie tam, man droši vien būtu vientuļi - kojās dzīvo patiešām daudz draugu :)
Mums komendantes ir dažādas, pāris ir riktīgi foršas. Piemēram, ja saprot, ka ejam ar draudzenēm uz vecrīgu, parasti skan "Meitenes, prātīgi!" tādā foršā, mātišķā tonī :) Pa nakti gan mūs laiž iekšā jebkurā laikā. Jā, ciemiņi var kojās uzturēties līdz 11 naktī, bet man pašai tas galīgi netraucē.