Perfektais īstais un vienīgais

Reitings 110
Reģ: 01.01.2016
Pagaidām man ir bijušas tikai vienas attiecības, tagad meklēju savu īsto un vienīgo. Jau kopš bérnības sapņoju par to, kāds viņš būs. Draudzigs, glīts, saprotošs, pretimnākošs, gudrs, intelektuāls, protams, pietiekami nodoršināts. Laikam tagad jāsagrauj savi bērnības sapņi, jo, kur gan tādi puiši ir, nevaru atrast kaut kā? Kā ir ar jums, esat atradušas savu ideālo vīrieti? Un kā jums tas izdevās?
16.05.2016 21:18 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Darbā iepazināmies- sākās kā nevainīgs flirtiņš, maziņš dienesta romāniņš. Kā paši rēcam- nekā nopietna, tikai laulība, bērns un hipotekārais kredīts :D
17.05.2016 11:51 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
sākumā satiku pretstatu savam ideālajam-iemīlējos,protams izšķīros...
Tagad esmu kopā ar savu perfekto.(l)
17.05.2016 11:57 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es nebūt nedomāju, ka tas tavs prasību sarakstiņš būtu kaut kas pārspīlēts vai nereāls, bet tas, ko es ieteiktu no pieredzes (jo man arī bija līdzīgs sarakstiņš) ir sastādīt sarakstiņu ar tiem trūkumiem ar kuriem tu vari sadzīvot un ar kuriem nevari. Jo man ir bijis tā, turklāt vairākkārt, ka vīrietis ir kā no pasaku grāmatas, bet ar viņa trūkumiem, kuri pat nav nekas objektīvi traģisks, es nespēju sadzīvot. Ar sava vīra toties varu, turklāt viņa labās īpašības ir kā no mana saraksta + vēl tas, ko pat neuzdrošinājos vēlēties.
Mēs satikāmies tur, kur parasti nopietns nolūkos neiepazīstas - krogā :-D
17.05.2016 12:56 |

Reitings 700
Reģ: 19.11.2014
Bērnībā ar sava ideālā puiša/vīra sarakstiņiem neaizrāvos, tādus vispār neveidoju un par nākotnes dzīvi īpaši nefantazēju.
Ar tagadējo draugu iepazināmies internetā un uzskatu, ka viņš ir mans īstais.
Mācāmies viens ar otru sadzīvot, pagaidām viss ir izdevies, bet bez maziem strīdiem neiztikt. :)
17.05.2016 13:08 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
, pietiekami nodoršināts
. tadi biezjhi jajas. tadus gruti atrast, tev tad jabut cacai, vai esi tada? vinji ar vairakam tiekas.
17.05.2016 13:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits