KLEITA

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
Sveikas cosmo meitenes! :-)
Man pēc mēneša ir izlaidums, bet kā jau lielākajai daļai, vēl aiz projām nav kleitas.
Neesmu no Rīgas, tāpēc arī kleitas nav tādā piedāvājumā, bet domāju tuvākajā laikā doties izlūkot kas darās Rīgas veikalos.
Vai jums ir kādi ieteikumi kur varētu atrast maxi kleitas? kaut kādi mazie veikaliņi? (t)
Pievienoju piemērus, lai saprastu, ko īsti meklēju.

15.05.2016 22:51 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Piekrītu, ka smieklīgi un bezgaumīgi. Tāda tipa kleitas domātas ballēm pilīs, nevis svīšanai aktu zālē.
17.05.2016 14:17 |

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
Paldies seemyheart, ļoti skaistas kleitas, jāpaskatās sīkāk! :-)
17.05.2016 20:58 |

Reitings 51
Reģ: 18.05.2016
Es totaali nepiekriitu- velc kautvai vizgrandiozaako kleitu (man liekas- ka piedaavaataas nemaz nav TIK mega omg)!

Tas ir tavs izlaidums un velc to kleitu- kas iekriit sirsninjaa :)

Also life is too short- lai nevilktu to kleitu- ko gribaas :D

Totaali neklausies visos shitos "vakarkleitas nav prieksh izlaidumiem" "taa nav pienjemts" "taa nedara" utt. Kas tie par stulbiem aizspriedumiem?

Man ljoti pirmaa kleita patiik un melnaa ar mezgjineem btw- vieniigais piedomaa par to eertumu- ja kleita buus ljoti gara tad buus gruuti kusteeties.
18.05.2016 06:17 |

Reitings 51
Reģ: 18.05.2016
Nezinot tavu budzetu ir gruuti ieteikt un es nezinu vai tu veeleetos suutiit internetaa- bet piebalsoju par to- ka ASOS ir superiiga izveele :)
Arii MissGuided un man skjiet- ka par ljoti sapraatigaam naudinjaam.
https://www.missguided.co.uk/dresses/maxi-dresses
18.05.2016 06:25 |

Reitings 12
Reģ: 26.01.2016

Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
Tas, kuras knapi pilngadigas(vai nepilngadigas) lielaka dala ta apgerbusas izskatas ka no mates skapja kleitu izvilkusas un tad nu censas telot baigas damas.

+ :-D

Izlaidums tomēr ir diezgan oficiāls pasākums un tas pieprasa elementārās etiķetes ievērošanu! Ir burvīgas garās kleitas, bet ne jau vakarkleitas. Garās kleitas, manuprāt, ir katrā veikalā. Piemēram, Orange ir kleitas, kas būtu radītas priekš izlaiduma. Iesaku nenopelt arī parastos veikalus, H&M, Reserved u.c., jo tur arī var atrast daudz ko jauku un atbilstošu.

Bet tomēr padomā vēlreiz par kleitas fasona izvēli, jo pašlaik dotie piemēri atgādina vairāk kādus ļoti svinīgus pasākumus, bet ne izlaidumu. Izlaidums vispār ir pasākums, kur tu saņem atestātu par izglītības iegūšanu, tāpēc tas nav pasākums, kur tevi slavinātu par kaut ko īpašu. Atestāts ir pašsaprotami. Tas neprasa princešu kleitas un augstās frizūras.

Kaut gan, ne mans izlaidums, ne manas fotogrāfijas. Lai veicas īstās kleitas meklējumos! :-)
31.05.2016 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)